Friday, March 26, 2010

TANYA: KEKASIH GELAP KU


Salam;)

Ohoiiiii tajuk kemain!

Ok sila gelak dulu;p

Slot tanya terpendek, tetapi memerlukan pandangan ikhlas korang.

Bagaimana rasanya bila ada seseorang memujuk hati, merayu kasih kepada kita sedangkan dia sudah tahu kita sudah berpunya. Di hujung kata-katanya, dia sanggup pula untuk jadi kekasih kedua.

Apa jalan terbaik?. Perlukah berterus terang tanpa langsung menggores perasaan nya?

FaizalSulaiman'sFootNote:---)Resah hati susah diubati. Lemah jasad tidak berdaya;p

8 comments:

'AQILAH said...

kalau aku, aku layan je...hahhaa ok terok.

tak perlu layan sangat kalau betul2 tk nak dengan perempuan tuh.

FaizalSulaiman said...

'AQILAH ----)hehe..ni masalah org lain, aku try minta pndpt kalian la;)

betol2 tu.suggestion yg bagus;)

itafukada said...

emm..mudah.layan tapi bukan layan sbb nak.layan sbb hormat perasaan dia tu.at the same time, tunjukkan bahawa dia syg dgn kekasihnya itu. mesti pompuan tu phm.kalo x phm bahas jugak, sila maki.haha.. hati pompuan beb, kne lyn elok2.dendam nanti kalo cara xbetul.huhu..

saadah saadun said...

kalau aku..
aku tak layan..
tapi aku akan tros trg awal2 lg dgn cara elok n bgtau dia biar dia phm yg kita syg bf/gf kita je..
n kalo aku lyn pun, lyn as kawan biasa..
aku takkan lyn lebih2 sbb nti dia akan igt kita nk bg peluang kat dia ke apa..=)

Nazz@Purple said...

hargai la orang yg telah menjadi milik kita..tak perlu tamak utk memili yg kedua..jika memilih yg ke-dua.lepas kan yg pertama agar dia dpt berbahagia yg lain.jgn cuba utk memiliki kedua-dua nya..bnyak hati akan terluka nanti..

iyllienaz said...

ok..ramai dah bg pendapat..and i dun think that im the best person to talk about this..haha..

hans said...

bagitahu dia kau hanya setia pada yg ada sekarang dan kau cakap dkt dia kalau dia sanggup tunggu kau mana tau kau dan yg sekarang tak jadi..so tunggu jer lah

NUke_Rude said...

skali skala skandal. ape salahnya? haha.

hm. takmo komen panjang. sndri pikir.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR