Saturday, March 20, 2010

REVIEW 2: KAUM IBU DAN REVEALING WEEK

Salam;

Minggu ke dua kontes "Earth We Care, We Love You". Lapan contestants bersaing merebut hadiah2 yang ditawarkan. Jom semak siapa mereka yang memasuki contest nih;)

Mr Yesterday
Imej gambar diambil dari dalam gua menunjukkan yang kita sememangnya perlukan cahaya. Simbolik benar gambar beliau neh

MrHomosapiensz
Hijau!. 1st impression dalam kepala terdetik bila melihat gambar yang dihantar. Mesejnya senang. Pulihara sebelum terlambat. Jadilah sebagai simbiosis, bukan parasite. Sejuk mata memandang;)

Zai Kulim
Simple and really nice. Pantai tu kering ok di persisirnya and sadly all the sand looks very dark dan tak cantik!. Korang lihat pon korang sedih

AhmadMikail
A boy riding a horse di persisir pantai. Dua elemen aku suka kat gambar ni. Comel plus simple. A nice pic to show how you can educate your children loving the environment;)

SeindahBayu
Eh eh ada duyung la..comel plak tu. Serius beb. Korang pi la cek! Ni pon another initiative nak menggalakkan kanak2 menyanyangi alam sekitar.

IbuDamia
Pose seorang ibu di pinggir air terjun. Really nice waterfall. Hijau sangat2. Err rasa cam nak pi saja;)

Juliana
Fuhh! That's all I can say. Yang ni amek konsep berbeza. Udara. Flow of polluted air yang nampak diambil selepas hujan!.

Lilo 80
Teruja terus bila menatap pic ni. Really eye catching ngan boat and air laut yang membiru!


Selesai tugas mereview. Pertama-tamanya aku ingin mengucapkan terima kasih dengan pertambahan penyertaan. Alhamdulilah..persaingan pasti berlaku;). Dan yang paling dapat dilihat disini adalah kebanyakannya adalah KAUM-KAUM IBU!. Tahniah aku ucapkan!

Moga2 ada rezeki terpalit buat kalian semua!

Oh ya, minggu hadapan T Shirt Hijau yang bakal menjadi hak milik pemenang akan disiarkan di blog ni. Teruja betol aku tengok design tuh ok! Haihh kalaula aku pon leh join..kan best! hahaha

Bagi yang membaca karya BAB 5-FARCIR di Aksara Keraian, korang masih boleh meneka watak mana yang akan mati selain apakah yang bakal berlaku kepada 5 watak utama tersebut. Lungsuri sekarang sebelum tutup esok 12.00 tengahri dan buatlah tekaan;)

FaizalSulaiman:--)Ini autopost. Maaf ya kalau komen korang lambat berjawab;)


5 comments:

Mr.YesterdaY said...

wah dh ramai masuk hik hik...
pembetulan bukan gua...tapi lingkaran pokok yang membentuk satu kawasan lubang.. so nmpak cm gua...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

FS dah jadi raja peraduan nih...sana sini peraduan...tgk dari penyertaan we care tu masing2 cam hebat je...ai insaf teros niat nak snappy2...haha! kl ni tang manalah nk nampak keindahan floranya...grrr

FaizalSulaiman said...

maaf ya.lambat membalas komen sebab harini sibuk mencari buku;)

Mr.YesterdaY ---)thanks for joining.ok nanti aku betolkan untuk post isnin ya;)

Blog Anuar Kamaruddin™---)hehehe manader hebat nuar.biasa2 saja;) nuar bila nak teka siapa mati neh? hehehehhehehe

hans said...

sapa lah menang yer

N1shoppe said...

Assalamualaikum semua....
Saya nak tumpang iklankan blog pakaian kanak-kanak saya.
harga dari serendah RM7.90, layarilah http://www.n1babycollections.blogspot.com/
salam ukhuwah semua

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR