Wednesday, March 17, 2010

MENCARI PERASAAN RIANG MENGGANTI DUKA NESTAPA


Milo kegemaran di Shah Alam.Kenangan kini..(iklan jap)
Salam;

Walaweiii..(1st quote) macam tak percaya aku boleh tulis sebegin diatas;p

Ini tak lain, melainkan Pakcik Ass-cer aku. Berbulan dulu aku ada cerita tentang kegedikan beliau yang tiba2 putih skrinnya. As tuan punya yang menjaga dengan penuh kasih sayang hatta mengelap beliau setiap hari, beliau langsung tak mempunyai sifat kasih sayang pada ku semula.

Stendet la beb!. Timbal balas balik tu penting apa. Kau jaga aku, aku jaga kau. Tak begitu?

Pakcik Ass-cer ni pon satu la. Time aku banyak kerja, nak masukkan markah2 students, menyudahkan alkisah FARCIR, membikin Prosa Cinta Amir Naufal selain melalak tiap2 malam menyembuhkan lelah, kau boleh pulak buat hal dengan bertukar warna skrin, sampai aku pon tak nampak isi tulisannya.

Maka terpaksa aku tutup slide skrin kau kejap. Dalam lima minit, aku bukak slide skrin balik.

Apa kejadah tu Pakcik Ass-cer?. Tiap2 kali kau buat hal, aku kena wat camtu. Buang masa, tahu? Baik2 aku nak menyimpan untuk hari tua, dah kena outer kau sana sini. haihh!!!

Saja ye nak bermanja-manja dengan aku?

FaizalSulaiman'sFootNote:--)Pakcik Ass-cer adalah lappy yg aku beli masa tahun Feb 2008. Masuk ni dah 3 kali skrinnya buat hal. Acer..acer..

Jom ramai2 join kontes. Penyertaan masih dibuka;).

10 comments:

pa'din said...

jap, aku nk nyemak kat cni..hahaha!!!
ala peja, cbe blikan yg baru...sah secara otomatiknye die akn jd produktif dan takkan mnghilangkan skrinnye lg...pecaya la...doktor pc brcakap!! kahkahkah

FaizalSulaiman said...

pa'din ---)heheheh..menyemak ye?hehehe
ouh hahahahah banyak la ko.kalu aku tokey okay gakla hahaha

iyllienaz said...

huh..sedih gak camtu..jgn la laptop aku jd camtu dikala2 buat fyp ni..mau meraung..

SwEetForEst said...

amat berminat dengan itu milo ais..
bak skit..
^___^

Mr.Homosapiensz said...

setakat setahun lebih aku guna Acer xde prob lagi ni....x tau la pasni

FaizalSulaiman said...

iyllienaz ---)doa2 jangan jadik la weh;)

FaizalSulaiman said...

SwEetForEst ---)ehehehehehe..
kenangan dah tu;p

FaizalSulaiman said...

Mr.Homosapiensz ---)hopefully tak jadilah bro.menyosa je weh.huhu

NUke_Rude said...

beli laptop baru je.. haha.

apsal milo kaler macam neskefe?

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude---)hahahaha..kena jual bodi dulu.woot woot,hahahaha..takdela bro.pitih takdop.guano?hehehe


ni lah bestnya milo kat kedai neh. warna cam nescafe kan?tp kaw2 tuh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR