Saturday, March 13, 2010

REVIEW 1: KONTES, PERIHAL SUMBAT DAN PROMOSI LAGI

Salam;

Entry 1: Hajib

Entry pertama kontes "Earth We Care, We Love You" untuk tiga hari yang pertama. Bro ini menghatar satu gambar air terjun yang sangat cantik dan hijau benar pemandangannya. Yang penting elemen pilihan beliau iaitu Air sangat teserlah pada gambar tersebut.

Selesai tugas review. Siapa2 lagi mahu join, sila klik link kontes di atas, ataupun badge sebelah kanan korang tu. Ada syarat-syarat pertandingan dan camne caranya nak menyertai.

Hint: Minggu depan revealing T-Shirt "Hijau", iaitu hadiah utama ;). Kalau takde sambutan, untungla bro Hajib.., menang tanpa bertanding.Hohoho

Stop kontes. Sambung sumbat.

Sumbat?

Sumbat ini berkaitan dengan kolaborasi unik beberapa penulis dalam satu rumah iaitu Aksara Keraian. FARCIR adalah terma kulinari Perancis juga disebut "fargh-sigh" adalah satu method masakan terkenal di sana. Makanan apa yang selalu disumbat?. Ayam, daging, malahan ikan.

Tapi, selalunya ayam lah;)


Bagi mereka yang menunggu cereka ini disambung ke episod 4, Isnin ni minta maaf banyak-banyak sebab episode 4 baru siap malam tadi. Tak sempat nak ulang baca, ok;)

FaizalSulaiman'sFootNote:---)Bimbang jumlah penyertaan tidak sebanyak yang diharapkan;)

8 comments:

Frodo Baggins said...

pejal
wa tepek pic save plnet lu ..
cool beb

>>___<<

FaizalSulaiman said...

Frodo Baggins ---)thanks bro.wa da tengok weh kewlllllll gilaaa!!!!

ok2..ko promote bleh?hehe ko kan ramai folowers;)

iyllienaz said...

jgn risau wey...nanti aku free aku join..wat masa now ni agak serabut kelam-kabut..

Mr.Homosapiensz said...

dah bookmark dulu link contest ni...nnti sure join..insya allah....


cantik tempt air terjun tu.....

FaizalSulaiman said...

iyllienaz ---)takpe iyllie.take ur time ok;)

FaizalSulaiman said...

Mr.Homosapiensz---)thanks Mal.rugi sangat bagi aku kalu ko tak join sbb ko pon leh dikira environmentalist gak apa?hehe

mang cantik.tengok gambar rasa sejuk je mata neh;)

hans said...

aku takder gambar la nak masuk

FaizalSulaiman said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR