Monday, May 24, 2010

BILA REMOTE ITU DI TANGANNYA


Salam;

Aiceh tajuk. Dramatik gila.

My sister ni ada satu tabiat buruk. Dia suka menukar channel bila remote tu berada di tangannya.

Ok hari Isnin.

Should start with a fresh thingy.

Tapi aku jaki doh. Serius jengkel. Kejap2 kang galih. Tak Ria, Prima. Tulah channel fevret. Kipas susah mati Akademi Fantasia. Nak2 bila konsert last Sabtu lepas berakhir dengan peserta fevret dia menang. Berkali –kali dia tengok ulangan konsert last tuh. Haram jadah betul! Sampai aku naik hafal lagu si juara tuh! Sib baik sedap.lalala

Dulu kalau ada Aruna, dua ploh pat jam dia menepek depan TV. Thanks Astro sebab korang dah remove channel tuh.hah! Gasakla kau dik! Walaupun aku kureng bersetuju dengan rate Atro yg tak turun2 pulak menambah 2 channel yang kunun cambest.

Tangannya yang teramatlah gatal tu memang buat aku nak potong saja! Potong..potong potong..(wimax advert)hahahaha

FaizalSulaiman:--)Skunk dah tak ada masa nak tgk tv. Kalau tengok pon mungkin hari Ahad, kalau tak bz.

Untuk para pemanang kontes, InsyaAllah hadiah korang akan ku post bermula 5hb62010 disebabkan kesibukan yg melanda penulis. Dengan konvonya, dengan kerjanya.huhuhu.

FARCIR 24 dengan episode "Time For a Miracle" akan disiarkan harini jam 12:05 tengahari. Selamat membaca! 6 episode lagi!

15 comments:

'AQILAH said...

hahaha sembunyikan remote tuh..

Abe Annahl said...

haha

ni kes mlm td x setel lg la neh?

:p

FaizalSulaiman said...

'AQILAH --)wah..cadanga baik!hehehe

FaizalSulaiman said...

Abe Annahl ---)hahaha..tau2 je dia.lol;p

fikri FAUZI said...

kalau remote ade kat tgn aku..
setiaap kali iklan aku mesti tukar chaneell..hahaha..
so, tak boleh ade kat tgn la remote. ;P

FaizalSulaiman said...

fikri FAUZI --)Hahahaha..skunk nak kena pegang remote tuh.haha

iyllienaz said...

bila konvo??

FaizalSulaiman said...

iyllienaz---)insyaAllah ahad nih

El-Zaffril said...

FS... sila buang je remote tu... hahahaha

NUke_Rude said...

sib baik aku ni bukan kaki tv, kalo x, sure aku yg jaga remote tu.

FaizalSulaiman said...

El-Zaffril ---)hehehe..wah ini usul yg baik neh.lol.terkial2 kang ayah FS cari remote nak tengok rancanga feveret dia-buletin utama.hehe

NUke_Rude ---)hehehe..jaga sorok bawah bantal!hahaha

cik kedondong said...

ko lock la pejal..bagi die xdpt tgk..hahaha

cik kedondong said...

ko lock chnl tu..hahah

FaizalSulaiman said...

cik kedondong ---)errkk bleh lock ek?aku tatau pong.hahahaha

FaizalSulaiman said...

cik kedondong ---)errkk bleh lock ek?aku tatau pong.hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR