Friday, May 07, 2010

PENGUMUMAN: PEMENANG KONTES EARTH WE CARE WE LOVE YOU!


Salam!

Alhamdulilahirobbil Alamin!

Akhirnya masa yang ditunggu-tunggu telah tiba! Baiklah sebelum mengumumkan para pemenang, aku nak ucapkan berbanyak terima kasih atas penyertaan korang yang menyedari kepentingan alam sekitar yang kita tinggal sekarang ni.

Ok enaff membebel! Jom semak siapakah pemanang bertuah kontes sulung blog ini!

GRAND WINNERS

1) Aryn Salleh
Caption:
Warna hijauku kian pudar, kisah kita berbeza
KOMEN EN WAN: Gamba ni lawa gile. Dammn! Daun2 tu cantik juga menyumbang kpd markah yg tinggi



2) Lilo
Caption:
Bumi tanpa lautan, akan kehausan
pasti lambat laun hilang.. duniaku yang malang..
KOMEN EN WAN: Gamba ni kalu tgk dia nampak telebih edit sikit. Tapi tu yg menjadikan dia special coz gamba tu nampak cam lukisan dari kaler air.



3) Mr Homosapiensz
Caption:
We are symbiosis, not parasitize
KOMEN EN WAN: Gamba ni biasa. Tp kalu perati baik2 it looks like stage.Macam pentas ditengah-tengah then keliling semua green saja. Aku suka tol quote gamba ni.


3 X Saguhati


1) Juliana
Caption:
Lihatlah dunia, udara kita semakin kotor
KOMEN EN WAN: Gamba cun. Sekali tgk cam lukisan. Tapi edit je ye? Kalu caption tu tak campur huruf kecil besar, mesti minah ni leh menang no 1. Kalu leh bagi "nyawa" pada quote tu, mesti lagi lawa.



3) Hanis Aleya
Caption
senjakala aku merenung jauh

menatap wajah sang air
terkenang pada pencipta
indahnya dunia
kenapa akhirnya musnah?
pasti, kerana syurga lebih indah..
KOMEN EN WAN: Masjid yg sangat lawa.Aku tengok terus terpaut. Kurang edit menjadikan raw pic ni sangat cun! Aku tertarek!

En Wan adalah kawan kpd penulis, yg skunk bertukus lumus menghabiskan exam paper di Uni dlm jurusan Seni Lukis. Goodluck ko Wan! Nanti aku banje makan. Makan angin! muahahaha

To all winners, kongratulasi! Buat semua penyertaan: TERIMA KASIH!

Mereka yang berjaya boleh hantarkan email korang, lengkap dengan nama penuh, alamat, kalau boleh nombor telefon sekali untuk proses penghantaran hadiah!

Email aku di faizalsulaiman85@gmail.com

FaizalSulaiman;--)Terima Kasih kerana menyertai! Ada kontes lagi jgn segan2 join ye! Oh ye, bab 19 FARCIR akan disiarkan jam 7:05 malam ini di laman Aksara Keraian dengan episode "Little Things We Do Together"

6 comments:

Mr.Homosapiensz said...

bru je nk reserve bhgn saguhati, dapat 3rd place lak....
speech aku:
tq so much kpd sponsor2, pengkritik2, pemuji2, penganjur, juri2 dan semestinya encik wan

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Alhamdulillah..
x sangka leh dpt no.2 tuu..
hihihi, suke sgt!!
btw, 10s tuan rumah...
nnti i email u..
blogging makes funs!!!!
yippppppiiiiieeee..=D

Wawan Saini said...

thanks buat semua.
tak sangka gak leh menang.:

mr.syazwan said...

adehhh

kalah...

huhu

=p

cik kedondong said...

aku ske giler hanis aleya tu punye weyh

hang_lipur said...

congrats kpd pemenang!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR