Wednesday, May 05, 2010

FORMSPRING


Salam;

Tahu applikasi Formspring?. Menerusi observation aku lah selepas satu hari menggunakannya, members (tak kira dari Facebook, Twitter, Blogger) boleh bertanya kau, yg dah ada akaun Formspring ni pelbagai soalan.

Ya. PELBAGAI!

Kita pulak boleh menjawab soalan2 tu yang automatiknya akan dimasukkan ke dalam inbox-sort of email-jugalah.

Ini dikira applikasi baru (bagi aku lah) dan secara keseluruhan, sort of practical melainkan kita kena cari frens yg menggunakan applikasi ni. Aku pon masih belajar, slow2 juga.

So kalau ada apa2 nak tanya: (ada ke?LOOL) leh terus skrol ke bawah (dalam satu kotak kaler putih tu atau terus ke link ni)

Selamat bertanya!haha

FaizalSulaiman:--)Awal pagi membuka page blogspot, aku dikejutkan dengan seorang penulis blog (Bro Hisyam penulis Unrestmind) sudah kembali ke Rahmatullah. AlFatihah! Ketentuan manusia.

Sekadar renungan untuk semua: Hidup belum tentu, mati sudah pasti (taken from Bade Hj Azmi's Maut). Bagaimana kalau kita sendiri yang meninggalkan dunia?

3 comments:

'AQILAH said...

kau ade formspring? aku pun ade...heee

FaizalSulaiman said...

'AQILAH ---)aku dah add;)

bEEdLE d' bARd said...

best ke benda ni? huhu...aku pening

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR