Saturday, May 01, 2010

REVIEW 8: KONTES BERAKHIR SUDAH


Salam;

Kita mulakan dengan penyertaan terakhir dari my blogger friend, yang disertai untuk kali terakhir Earth We Care, We Love You contest ni;)

Cik Kedondong
Dua gambar ini seolah-olah memberi impresi bahawa kita harus menyanyangi dunia sewajarnya. Camne?. Kita datang ke sana dan menggunakan unsurnya dengan sebaik-baiknya. Aku, honestly lebih suka gambar yang pertama.


Sepanjang hampir sebulan kontes ini berlangsung, aku menerima lebih kurang 25 penyertaan yang sangat membanggakan! Alhamdulilah, ini sebagai salah satu usaha aku untuk menghargai alam sekitar yang sudahpun kita gunakan khidmatnya sejak sekian lama!

Baiklah, kesemua 25 gambar sudah dihantar ke pihak juri (to be exact was my friend studying as an art designer student). Aku nak promote nama, tapi tuan punya badan kata, tak payahlah;)

Thanks Wan!

So the winner will be announce on Friday, May 7th (aku cepatkan dari tarikh asal, Monday 10th).

Wishes all the best to all contestants and thank you for joining the contest!!!

P/S--)Sila semak sekali lagi link list penyertaan korang. Takut2 aku tercicir;)

3 comments:

cik kedondong said...

wahahha..aku yang terakhir?hehe..nampak sangat aku ni saja2 masuk..tapi aku tertarik beg hijau tu sbenarnye..dpt sagu hati pon aku da bersyukur..hahah

FaizalSulaiman said...

cik kedondong ---
)cayalah! wish u a very goodluck then!

Mr.Homosapiensz said...

i reserve saguhati bleh? hahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR