Friday, April 30, 2010

TANYA: EMOSI ATAU KREATIVITI


Salam:

Edisi pendek slot tanya. Oh yes..kali ni betul-betul pendek.

Benar ke, blogger perempuan lebih cenderung menghasilkan entry berbaur emosi, luahan rasa berbanding lelaki?.

Share your thoughts here. Nak tau pandangan korang jugaklah sebab semua orang cuak (termasuk aku) dengan title blog sampah @ orang ada, dia pun nak ada sort of.

Oh yes..pasti akan kuar perkataan ini: Blog aku, aku punya sukalah!

What do you think?

FaizalSulaiman:--)Suka battle of the sexes neh. Differ POV. I really like it a lot;)

P/S: Farcir bab 17 boleh dilayari di laman Aksara Keraian jam 3:03 petang ini. Mereka yang belum join kontes Earth We Care, We Love You, korang boleh berbuat demikian dengan klik di banner sebelah kanan korang;)

4 comments:

cik kedondong said...

betul!

FARAHIDAH said...

tak jugak,tengok pada keadaan la,
lelaki pun ada apa buat entri yang emosi-emosi nie,
tapi apa-apa pun,blog dibuka dengan akaun masing-masing,maka sendiri punya pasal nak buat macam mana,huhuh yang menyampah nak baca boleh blah,,,teeeettttt...
:))

HasNiLa JasNi said...

erm...depends gak.pd aku,xsume entri bloggers pompuan "ber-emo".de je bloggers pompuan yg masukkan entri motivasi dan tips.lelaki pon pe kurangnye...bila dh kuar ayt2 cinta dan madah2 puitis.pergh...tangkap cair gak la baca!;)

apepon,blog adalah tmpt bloggers luahakn pendapat dr kaca mata diorg. :)

Adahjay said...

depends lah jugak. tp bg aku slagi die x menyusahkan org len ngan post die, itu hak die nak post emosi ke post ilmiah ke.

lagipun kalo x suka jgn baca. x paham org yg x suka tp pegy baca. sama mcm video kat utube tu. x suka tp pergy tgk dh tu siap kutuk2. kalo akulah mmg xde masa nak buat tu semua.

hahaha aku rasa orang yg kutuk org len tu lagi hina!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR