Saturday, April 24, 2010

REVIEW 7: BUTTON BADGE


Salam;

Review ke tujuh kontes yang setakat ini belum ada sebarang penyertaan untuk minggu lepas. Ya..mungkin kurang promosi agaknya ya. Takpelah, tarikh tutup lambat lagi kan?

So guys presented "Bumi: Kami Sayang Kamu" Button Badge yang dah siap beberapa minggu lalu. Whoaa aku boleh cakap. Ah cun-nyaa!


So peluang korang yang memang kaki blogger masih terbuka luas untuk merebut hadiah2 yang ditawarkan sebelum menjelangnya April 30 nanti!

So jum join ramai2. Geget jari kalu tak join!.hehehehe

Klik banner tepi tu untuk menyertai;)

FaizalSulaiman:---)The other day was Earth Day. Lawa giler head google yg aku tengok tuh;)

6 comments:

Frodo Baggins said...

eh dulu bukan dah ke pejal??
owh aku lost ...
hahahhaha


>>____<<


((yer, cantikk siott pic kat goole tu. me like it!))

mryesterday said...

wahhh...nak satu hehe

Mr.Homosapiensz said...

simpan utk aku satu yer~

Lady Waleane said...

wah..aku nak. kasik aku 1. aku open table konvo nnt ;p

hans said...

bukan wawan dah join ker contest nih?
aku camera pun xder
nak amik gambar tu la masalahnya

FaizalSulaiman said...

TO ALL:

Haa sapa lom join, jom join le;)

Hans:
yep wawan ada join kontes ni.belom tarikh tutup lagi neh!haha. boleh la hans kalu takde camera. clik pada link yg ada tu (banner sebelah kanan) and ada requirementnya;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR