Wednesday, April 07, 2010

DUA P


Salam;

Aku suka ambil gambar awan. Entah kenapa aku sendiri tak tahu. Err dulu pernah berimaginasi liar dan membayangkan awan tu macam gula2 kapas yang sangat sedap. Pemikiran dangkal budak-budak.;)

Tutup cerita awan.

Buka cerita dua P. P pertama mengenai protege. Protege penulisan. Aku ingat nak hurai hari lain yang menyenangkan sebab pagi ini sangatlah pompastik pakda poodnya! (bombastik takda moodnya)-running out of time-students problems-all sorts of thing.

InsyaAllah post Jumaat akan diterangkan secara terperinci progaram istimewa ini.-setelah perbincangan dengan Admin Aksara Keraian;). Buat masa sekarang, aku ada menghantar thread FB ke beberapa orang yang aku berkenan. Tapi kalau yang berkenan tidak berminat, kita perlu ada back-up kan?

P kedua. Soal Prosa Cinta yang akan menghiasi laman ini esok, tepat 7 pagi. Gigih ni nak buat promo untuk esok hari! Laman utama yang bakal dihentam tentu-tentulah jaringan FB!. Promotion channel terkenal tuh;)

Jangan lupa untuk membacanya, esok;)

FaizalSulaiman'sFootNote:---)Idea..idea..idea

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR