Friday, April 23, 2010

MUNGKIN TIADA LAGI

Sedap tul donut2 neh.haihh..err tak kena mengena dengan entry yg jiwang karatnya


Salam Jumaat;

Bertepuk dengan tangan yang sebelah takkan pernah berbunyi.
Aku dan kau tahu hakikat itu.
Saat mahu membayangkan kehidupan seperti yang lain, ia musnah berderai dan mustahil bercantum semula.

Err malu pun ada kerana apa yg dikehendaki tidak berbalas.
Seharusnya aku perlu memahamkan keadaan itu
Sentiasa optimistik!

Redha saja andai ini sudah suratanNya. Titik.

FaizalSulaiman:--)Allah Maha Mengetahui

p/s--)Jangan lupa FARCIR bab 15 jam 11:04 am hanya di Aksara Keraian (pautan terus ke blog Aksara Keraian)

9 comments:

Nazz@Purple said...

Bertepuk sebelah tangan? hehehe..cari tangan yg satu lagi yg serasi..baru leh tepuk same2..

FaizalSulaiman said...

Nazz@Purple---)masalahnya nazz, mana tangan satu lagi?nak jadi tangan tu ke?ihihihi

'AQILAH said...

Tuhan tengah jaga dia la faizal....when the times is coming, dia ada :)

FaizalSulaiman said...

'AQILAH---)thanks Qilah.haihh entahlah weh;)

iyllienaz said...

alaa..ni yg terigin nk mkn big apple..alien vs predator sdap..my favourite..

FaizalSulaiman said...

iyllienaz---)hehehehe..nakal illie;)

Wawan Saini said...

FS..
mahu donut jgak.
awat jiwang nie??
xjmpa mputeri kayangan 2 agy ke?}

FaizalSulaiman said...

Wawan Saini ---)si puteri bukan milik faizal la wan.huhuhu..

fikri FAUZI said...

[erghh..ni buat aku terliur ni..dah la tnegh lapar gilevavi ni..big apple!
;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR