Monday, April 26, 2010

VIRUS YM?

Salam;

Ok tajuk tak berbunga.

Kau pernah dengar tentang Virus YM?. Make it brief here, the one who will send you with a..sort of Vietnamese writing into your Yahoo Messenger's conversation.

Long ago, masa aku masih bergelar pelajar, one of my classmate ada dijangkiti virus nih. Takde angin takde ribut tetiba saja hantar mesej through YM dengan bahasa yg pelik, which we all consider as Vietnamese Language. Kelakar pun ada ok sebab we all rasa cam pandai gila mamat ni boleh tulis bahasa Viatnam siap dengan huruf C ada bentuk mata kail di hujung nya! LOL!

After a short discovery, it was confirm as a virus and we will never open or reply the message until everything's fix as normal.

Sad isn't it?.

Security internet kita masih slow and anything will happens all of the sudden sampai satu hari kita realize laptop kita, PC kita dah tak bole bukak disebabkan virus lahanat. Setakat ni two of my YM friends dah dijangkiti virus kejadah ni. Pity if them because tak memasal dah kena virus bagai semua.

And I bet,the days ahead..it could be worst..

FaizalSulaiman:--)Sabar menghadapi dugaan..


FARCIR 16 akan disiarkan jam 8.04 malam ini di Aksara Keraian dengan episod "So Happy I Could Die". Seseorang yg telah mati, bangkit dari alamnya lantas melihat keseluruhan memori hidupnya yg kita sendiri tak pernah lihat..

Kontes Earth We Care, We Love You Contest masih berlangsung hingga April 30 ni. Klik pada banner sebelah kanan korang untuk menyertai. Juga aku masih mencari penulis berbakat yg ingin bersama-sama mengembangkan bakat korang.

2 comments:

'AQILAH said...

sekarang pun ada ade lagi. Hai, macam macam.

Nazz@Purple said...

oo virus tu..kadang2 nazz tak online pon..tp kwn naz kate nazz sentiasa online..sebab vius tu jgk ke..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR