Saturday, April 03, 2010

REVIEW 4: KONTES, MAAF HILANG NAUFAL & TAKZIAH


Salam;

Sabtu dah kan. Okay2. Terus ke jalan lurus. Review 4 untuk satu minggu lagi tarikh tutup kontes hijau nih.hehehe. Korang yang belum sertai, jum ramai-ramai memeriahkan penyertaan.

Oya
Api tuh!. Membawa seribu maksud mendalam. Tapi overall lebih kepada menceritakan tentang pembakaran terbuka menipiskan ozon lalu bumi kita semakin panas. Tahniah Oya!

Mama Balqis

2 little kids sedang bergotong royong membersihkan laman. Perghh comel je. Teringat zaman kanak2 ribenaku yang penuh warna tuh!hehehe. Cubaan menerapkan kebersihan sejak kecil, satu usaha terpuji coz bila besar mereka lebih menghargai kebersihan seterusnya alam sekitar!

Done review!

Keduanya, aku sendiri dengan penuh rendah diri ingin meminta maaf kepada Safwan Husaini atas ketidakhadiran diri aku ke majlis beliau di Hartamas. Permohonan maaf juga ditujukan khas buat seluruh warga Aksara Keraian seperti Anuar Kamaruddin, El Niza, El Ezekiel, Cik Ian, Shafaza Zara Syed Yusof, Zarien Akhmar, Siti Fatimah dan Erimo Anaqie Nemo.

Minta maaf banyak2 ya!. Maklumlah minggu2 students nak ambil final papers, carry marks, revision week etc. Student nak peksa, lecturernya yang pening2 migrain!hehehe

Ketiganya mengenai jumlah comments through blogger application yang hampir enam bulan aku gunakan. Serius, malam tadi check, selepas 298 comments yang aku tengok petang semalam, (nearly 3 years blogging-kumpul bagai nak rak), tetiba je selamba badak total comments tu jatuh ke 161! ceh! Tak guna tol. Hilang tetiba?!Mana pigi??? Sapa curik? Cakap?!hoho

Atau sebab tool comments tu hanya kira bilangan komen dari visitor saja?hahahaha..

Next will be my new lovely-dovey mini series episodes of "Prosa Cinta Amir Naufal". Again, thanks for your reading. Tebakan aku tepat seh!. Novel cinta memang banyak komen!. Teruskan pembacaan korang ya!

Dan yang terakhir, biar berita ini kau juga tahu, marilah kita sama2 mengirimkan AlFatihah kepada Allayarham Din Beramboi yg menghembuskan nafas terakhirnya semalam. Semoga rohnya dicucuri rahmat. Amin ya Robbal Alamin..

FaizalSulaiman'sFootNote:---)Hidup belum tentu, mati sudah pasti.

7 comments:

deqyalalink said...

tuan rumah migrain sekali tak hehe

NUke_Rude said...

huhu.

nk komen pasal comment application tu. bukan ko sorg je bro, aku pun mngalami mslh yg sama. ntah ape mslhnye ntah.

lapa lak. nk g mkn. bye.

hanis said...

Eh.. Tak sangka bole jumpa sini.. Hehe.. Nak baca novel tu nanti.. Farcir, kan? Selama ni baca buku zara je.. sebab kenal zara je... hehe.. legasi Cinta Alisia..

FaizalSulaiman said...

deqyalalink ---)hehehe,,migrain ngn students neh;p

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude---)hehehe...ntah camne leh ilang weh.hoho

ok aku makan roti telur tadi.weee

FaizalSulaiman said...

hanis ----)selamat membaca.ehehe komen sekali ya;)

thanks follow me;)

Azuan said...

tengah cari gambar nak masuk kontes huhuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR