Wednesday, April 08, 2009

AKHIRNYA 40!

Aku hepi sgt hari ni sebab banyak benda besh dah berlaku kat aku. hehehehe...
1) Research aku yg berjodol "Food Advertising towards Children Eating Behaviour" suda pon selamat aku siapkan!. Alhamdulillah!!!
2)Segala tok nenek presentation dah aku settlekan dengan berjayanya. muhahahaha...

3) Leh aku setel utang tag ngan AinaHanis ngan AlisQay!. Tunggu jawapan En Indera yer!!

4) Ni part paling besh, bile followers aku akhirnya jejak jugak sampai 40!. bagi aku dapat capai banyak camtuh pun kira satu peningkatan jugak la. betol dak?. hehehehe.(leh aku wat lompat bintang tak skunk??)


Leh kerana tuh, aku nak beri special award "BADGE CINTA 40" kepada sara kerana memfolllow (ayat per ni???) seindah dunia kita. Trimas sara!!!.





Dan para 39 followers lain (termasuk cik sara) leh amek juga award "aku suka blog kamu" nih!!! dan kalau korang murah hati, leh passing2 award ni kepada follower2 korang yang korang sayang!!!.

Indera:-) Burung yang pusing2 atas kepala aku dah hilang...hehehehe...

5 comments:

cik kedondong said...

eleyh cam tak ikhlas je

wana said...

wahh.. dah femezz da bro indera kita ni.. Dah ramai followers la katakan.. huhu.. jelez la camni.. sure xder masa ngan blog kita g...

Indera said...

wana sweet--)eish, jgn ckap gitu cik wana.blog cik wana best tau. stok gelak tak hengat.love ur blog!!

cik kedondong--)ada ke x ihlas. ihlas la nih.huhuhu.

BTW. sila amek award tuh yer.

Mr.shari said...

bravo bro!!,hdup ko kin ceria ak tgok skgni,hehe

Indera said...

shari--)tang mana cerianyer bro oi!
hehehe
astro ceria yer la.
kuakuakua

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR