Saturday, April 04, 2009

TAGGED BY MR SHARI

Kali ni aku jawap 29 tag dari Mr Shari.
Gila banyak!. Jom semak jowapan!Photobucket

1.Bekas kekasih saya adalah
org pantai timur yang sgt cun.
2.Saya sedang mendengar
fly fm,hot fm ngn mp3 koleksi2
3.Mungkin saya patut :
Study skunk coz final exam around the corner. Apa yg aku buat, banyak fooling around!
4.Saya suka
melancong,makan,surfing,tgk wayang & reading
5.Sahabat-sahabat baik saya
semua baik.
6.Saya tak paham
kenapa org suka buang sampah merata-rata?. Xsayang ker tempat kita duduk nih?
7.Saya kehilangan
org yg sgt aku sayang. huhuhuhu
8.Ramai yang berkata
Diet tuh bermakna xpayah makan langsung??
9.Makna nama saya
"pemutus kata"
10.Cinta itu adalah
universal
11.Di suatu tempat, seseorang sedang
berkhayal ttg masa depannya
12.Saya akan cuba
jadi manusia yang cukup ilmu dunia & akhirat

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud:kekal dan berterusan..

14.Telefon bimbit saya :yg biasa jer. nokia 3310 ngan nokia apa ntah. Yg penting dua2 leh call n msg. tak guna h/p canggih tapi xda kdt. Muhahaha. I’m a simple guy..

15.Bila saya terjaga dari tidur

terus fikir, apa aku nak buat harini dan pastikan ianya menepati sasaran

16.Saya paling meluat apabila :org mengada-ngada tak bertempat, cakap x supe bikin, tgk rambut sendiri bila tetiba jer jadik “bad hair day”!

17.Pesta/Parti adalah :keseronokan yg sementara. Harus berwaspada.

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :CJ 7! Cutenye Ya Allah!. Leh x aku bela 1?

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :masa remaja 15-19. tapi masa tuh aku habiskan ngan study. huhuhuhu

20.Hari ini :permulaan baik utk melengkap hari semalam..

21.Malam ini saya akan :mengenang semua dosa yg dah dibuat harini & kalaula aku mati…

22.Esok pula saya akan :bangun ngan hepi sebab nak mulakan yg baru

23.Saya betul2 inginkan : kesempurnaan dlm hidup

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
alhamdulilah, wajahku tak berubah.

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan : pusat beli belah. Window shopping & tengok telatah org

26.Makanan Barat atau Jepun :Barat kot. Jepun bleh jugak

27.Bilik yang terang atau gelap :gelap. Senang aku nak tidok

28.Makanan segera adalah :sng nak makan n sng nak masak

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?bye..

Sapa aku nak tag:?
1)My Life would stuck without you
2)Salcomey
3)Faizal@PeJaY
4)AminSahari
5)Syanadya

Indera:-) Jawap ek..ngeh..ngeh

4 comments:

syanadya said...

adehhh
hehehe

rizz said...

lg sorg raja tag ni hahahah

Indera said...

syanadya--)trimas coz jawab

rizz--)naseb aku tak tag rizz soklan nih!muhahaha

Mr.shari said...

tahniah kerana mnjawab tag shari,hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR