Sunday, April 12, 2009

SCANDALICIOUS?

Hahahaha...N3 kali ni pelik siket. Sedap tak? Hahahaha. LOL! Kali ni aku nak bukak topic pasal scandal. I know every one of us, especially my followers and for those who read my blog maybe had an experience in scandals thing. ok la not all of u really involved, isn't it?. Sapa pernah, put up ur hands??.ehehehe..(aku tak penah!) hehehe.

Ok la, when i'm doing my diploma back in Penang, i've got a lot of frens especiall girls. At that time i had a gf but she's studied somewhere in JB. We used to exchange password for frenster application, so we started open each other profile for update. When she saw my frens plenty with girls, she's got shocked and asked me for explaination. "Oh dah pandai nak skandel neyh?'.
bila aku explain, baru dia faham. Kawan je LOL!. Aiyoooh!
So korang pena terlibat dalam kancah skandal ni?. (ayat aku xbley bla doe!). Sedap ke sengsara?.

Masa aku tuh, sekejap jer dia merajuk, pastu dia okei semula. Aku lak cam poyo jer masa tuh. Biasala bad boys always looks cool? kan..kan.. hehehehehe..
Scandal mungkin leh jadik,

maybe bf dok jauh @ gf dok jauh, so scandal may happens. Sunyi la katanya.

Tapi kalau both parties in scandals, but still realize masing2 da berpunya, aku rasa xda hal kot. Ok la, honestly we all needs friends kan, takkan dah ada bf @ gf x mau bercampo ngan org kot?. Pendapat korang?

Indera;-) Bubuh cop di dahi org yg ada kapel, so a single like me can't disturb them. hahaha LOL

22 comments:

bdk klate said...

btul 2 peja..
kple pun msti da kwan gak..
xkan krana kple, da xleh brcampur ngan laki or pmpuan len..
t nk wt grup assgment susah..

~bdk klate~

Anonymous said...

scandal??
hm teringat plak kt member aku..
dia rmai sgt scandal..
indon ke mlayu ke smua dia kebas..
tp xpe..
aku respek dia..
sbb smua scandal dia, dia jaga elok..lg 1 scandal dia lawa2...
nama dia xleh gtau la kn..t mgaibkan org plak..

Anonymous said...

yg minah indon 2 cantik toksah ckap la..cun siot..
tp dk jauh..
kna la psg scandal..
kalo x, sunyi sepi la jwabnya..

falsafah dia:laki leh kwin 4..

bdk klate said...

anonymous,
sape laki yg ko ckap 2??
ko jgn men serkap njarang..
nampak sgt ko cm mgata member aku yg dk s18....
ksah dlu jgn d ugkit..
dia mane da scandal skarang ni..
dia bek la..skang dia stia pd yg 1..
yg ni dia btul2 nk wt bini....
2la yg dia gtau aku..

~bdk klate~

abufudservice said...

ha, btul tu bdak klate..
dia pun ada gtau aku yg dia x pnah rase sebahagia skang ni..
mmg dia bg komitment gler2 la kt bkal bini dia ni..
aku puji la skap ambil berat dia 2..
pnah skali tu dia wt delivery ns grg kg..jauh tu dr s24 nk pg s7,tp statement dia:lautan api sggup renang,stakat s7 aku bleh jlan kaki la...

aku harap sgt diaorg smp ke jinjang plamin n bhagia ke akhir hayat....

Anonymous said...

ape korang ni??aku xckap sal dia la..
aku ckap sal member aku yg dk kota bharu...yg korang ckap 2 xsegak, x bergaya lansung..
yg aku cter ni yg macho la..
romeo kos aku..
ada gak pmpuan ckap dia ni lelaki jambu..jgn slah pham plak..
aku just nk puji dia je..
bertggjwab u know...

bdk klate said...

owh,kiranya member yg ko ckap 2 bdk blakang bilion la erk??

kalo dia mmg aku prcya la kaki pmpuAN..
LELAKI JAMBU LA KATAKAN...

~bdk klate~

abufudservice said...

nsib bek ko ckap awal2..
aku da hangin td, ingatkan ko mengata member aku yg dk s18..

ye la,sape x hangin..member aku tu sembahyg x tggal,muka bek gler babeng,brtggjwab, kalo kple stia kt sorg pmpuan je(kple pn brkonsepkan islam),tuk guru Nik idola dia..
siap ltak gambar tuk guru Nik lg dlam fwenster dia..

abufudservice said...

bdak blakang billion tu sape plak??
billion kB ke???
bdak klate, mamat yg mane 1 ni??

bdk klate said...

ko tnya la anonymous..
aku mlas nk gtau..


~bdk klate~

Anonymous said...

biar la rahsia..
nnt kalo tuan empunya diri bca n3,n trase,dia la org yg korang cr..
pham2 sndri la yer..

abufudservice said...

bdak klate,
kta tggu dan lihat sape yg mkan cabai nanti...

bdk klate said...

ok la abufudservice...
sma2 la kta tggu sape lelaki(jambu)yg d mksudkan anonymous....

~bdk klate~

Indera said...

budak klate,abufudservice,anoymous
---)aku rasa,aku tau la mamat nih!.ehehehehe

BananaSplit said...

ak pon knal gak mamat ni...
bdk klate ngn anonymous pon knal gak...
anatr komen selang 2-3minit jer..bleh agk da saper tu..
nk balas dendam ker...?

Shafia said...

Pandai sungguh anda sume bersendiwara yea? Pelakon2 handalan la katakan......

Mr.shari said...

skandal itu best!,ahhaha
ko prnh berskandal ek?
isy2..baek single lgi best,hehe

Indera said...

mr shari--)dulu pena la bro.skunk aku single. so lelong-lelong..
hahahahahaha

Anonymous said...

ye lor..
ktaorg da plan nk chat dlam komen..
so ape slahnya..

ah!!blas dendam??
blas kt sape???
x pham lor......

banana split pun ada scandal gak ke???

abufudservice said...

owh bgus2,abg indera n banana split pn knal gak mamat ni...
lg snang kta nk trace sape sbnarnya mamat yg d mksudkan anonymous...

anonymous, cter la lg sal mamat tu..
aku nk thu bangat sal scandal dia yg dk jauh tu..
"cinta antara dua benua"
hahahaha...

pisang goreng said...

aku rs ak tau sape bdk yg Anonymous ckp tu.bdk langgar kn?dulu dier mmg scandal ngn indon,indon cun giler...mcm agnes monica doh...
tp skrg x lg,skunk dier syg kt bdk kajang sorg jer...aku x sbr nk tgu kenduri kwen diorg ni.dgr citer ada sate kajang...pergh,lama aku xmkn sate kajang...
hrp diorg ni kwn smpai kwen la...

Anonymous said...

owh ya ke psang goreng?
tp stahu aku cinta pertama susah nk lupa..
++ cantik cam agnes monica..
ko knpem ke dia da xcontact ngan minah indon yg cun tu??

btul la bdak tu dk langgar..
aku pnah pg umah dia bru2 ni..
still da lg gmbar agnes monica 2 kt dinding blik dia...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR