Wednesday, April 22, 2009

SUCH A CHAOS!


Today is all about a chaos!. Seyesh!. Ok la, that's not related to my reaction towards the questions. Ya, some may took time to solve while others only took couple of minutes. Standatla..soklan mana yg senang je kan?. So harini mang sangatlaa huru hara.


Dengan kertas soklan yg x cukup...


Mula exam lambat...


Meja yg agak kecik. Tak feel nak menulis!.ehehehe (aku bukan nak komplen k, tapi member sebelah aku banyak kali jatuh barang atas lantai. Stat ngn ruler. 10 minutes later, eraser. Couple hour lak, pen. Ganas @ excited tu tak taula doe).


Last part yg paling besh bila member aku x tau yg ada one page formula attached through each Q papers. Sebab kes Q paper x cukup tadi la. So dia pon mati2 ingat formula tu x dapat!. So skunk ni dia try convience ngn lectutrer paper aku tuh.


Moral of the n3 today is, a Chaos is clearly because of human mistake!. Kan tak pasal2 menyusahkan orang lain! Esok petang plak my 2nd paper, aku harap sangat benda remeh temeh ni x berulang lagi.huhuhu...


Indera--)Hopefully, she can make it. Oh ya..Selamat hari Bumi!

8 comments:

NUke_Rude said...

pergh.. keco gila.

kalo aku la dlm situasi tu bro, mesti aku da bpeluh2 n xslesa.

and for sure la tak bole nk jwb soklan. haha

rizz said...

kemaenn jtuh byk brg lg yer hahahah.. nthen gud luck for next paper:p

AkuAyie said...

ahaha...ciannyer..

pengajarannya:
1. Baca semua soklan. Semak stiap muka (every nook and cranny)
2. Sila selotapekan semua stationary di meja2 anda.. haha

bitterchoc said...

wuahhhh....mmg tu la situasi yg tk d jngka....n mmg mslh gak kalo meja kecik tu, bkn takat pen mahupun pemadam tp pling best kalo kalkulator jtuh....mmg mnarik prhatian smpai kdg trlupa ape nk jwb dlm soalan...

Indera said...

nuke--)ouh gabra jugak doe aku. tapi kabe2 cam xtau hapa.ngeee...

rizz--)trimas rizz.

akuayie--)ha, cdangan baek tuh. selotepkan sumer barang.muhahahhahaha

bitterchoc--)ahahaha..teori bagus tuh.ehehehe

Miss SwEeTFoResT said...

hehehe..sabar je la.. ^_^

pauhputik said...

meja tempat aku pon sama, kecik je, ada patut bagi meja yang blaja dalam kuliah.... dah la banyak kena mengira.... hampeh tol......

sia2 bayar mahal

Indera said...

misssweetforest--)hehehe.sabaw jer la.thanx for folowing me!

mrpauh--)hahaha.mang subjek aku tu mengira so bayangkan la ngan meja kecik gilavavi tuh.uhuhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR