Monday, April 13, 2009

AKU JAWAB TAG!

N3 pagi hari ni, aku nak jawab 2 tag dari alis qay ngan ainaHanis. sorry la sis, aku lambat jawab. Bz gila ngan esimen n projek2 final utk dihantar. So 1st, aku jawab tag alis Qay.

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan:
1-Camera digital
2-All updates gadgets (hp/ipod/lappy,etc)
3-Lambroghini
4-yaa..aku suka buku. Nak tau buku apa yg aku nak sgt baca?. The next Malaysian essay!
5-apa lagi ekk, aaa, batu hikmat, tongkat sakt harry potter ker, buleh?


5 perkara hebat yang pernah dilakukan:
1-masukkan tgn dlm lubang jam**n. bukan suka2 k. h/p aku jatuh tau. Last2 x dapek.
2-berlapar selama 24 jam & tido selama 2 jam coz terlalu bz ngan kerja. Terer x?
3-berjalan sejauh 2 kilo smata-mata nak cucuk duit.ehehehe.
4-beratur utk beli tiket balik kg dan aku hanya stay lebey kurang 4 jam sebelum cabut balik. Bz doe!
5-bergambar ngan pontianak. X caye????? Maya Karin la. Cun la dia!.ehehehehe.

5 ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi
1-of kos la blogging. Leh jadik meroyan kalu x bukak blog 1 hari. Hahahahaha.
2-laptop. Benda ni dah macam kembar aku!.
3-desperate housewives. I’m addicted to it.
4-ketupat,rendang,satay,sayur lodeh dan kuih2 hari raya. Kalaula aku boleh menikmatinya skunk??.uhuhuhu.
5-adobe photoshop n movie maker

5 perkara yang dibenci:
1-pollution
2-plastiknyer…
3-internet server down
4-lambat,lemban dan adik beradiknyerr
5-tunjuk lagak

5 insan akn di tag:
-aku
-malas
-nak
-tag
-sesaper

Ehehehehe..(korang sumer selamat.)

Ha, ni lak aku jawab 99 tag dari Aina Hanis(i still cannot believe i spending the whole 1 hour mlm tadi h=jawab soklan ni.hehehehe.sila baca!)


1)Orang luar sana tak kenal kamuh. Perjelaskan siapa kamuh?
-Sgt talkative,but shy at first
-bloggeraddicted, muhahaha.
-hidop aku x lengkap kalu xda internet
-suka g melancong dan berangan kalu ada duit banyak nak melancong selagi berdaya.hahaha.
-bookworm.
-music hunters n movie lovers-nakal dan suka menyakat


2)Sikap kamuh yang 'mantap'?
-gila kerja, sampai lupa nak makan
-not a brand councious and not a fashionista. Hahahaha.
-bukan terlalu choosy in picking but very..very..very choosy when it come across with work quality n food as well.
-boleh jadik malas dengan serta merta, walaupon bnyak kerja dan kemampuan utk menyiapkannya dalam masa 1 hari.hahahah (cincai,but I’ll double, triple check it like hell be4 submit)
-Aku x mudah pustus ada n selalu berpandangan positif


Sikap kamuh yang sangat jelek?
-terlalu baeeeek sgt ngn org but as the consequences aku dapat ta**
-sometimes LAMPI
-too perfectionist sampai ada yg merungut “bleh ko berenti marah2 kami?”. Muhahaha.
-terlalu bersimpati, n took a long time to think members problem walaupon problem sendiri x setel. Adakah aku terlalu caring???
-Cuai and always high confident.
-Hmmm. Degil sikit

Apa gajet yang sentiasa kamuh bawak?
-handphone
-laptop
-jam

Dah berapa HP kamuh pakai selama neh? Senaraikan brands nye.
-4 kot. 1st Nokia cap ayam, 2nd Sony Ericsion cepat mati battery, 3rd nokia cap ayam keypad susa tekan dan 4th nokia cap ayam boleh pakai. Hahaha. Seyesh like I told, I’m not a brand conscious. Biarla org nak kata HP aku zaman batu ker, aku x pedulik ok.

Siapa bestfriend kamuh?
-Alamak. Ramai doe. Tapi x sume best pon. Bestfren maksudnye “bila aku susa, dia tolong, bila dia susa aku tolong”. Yg ada dlm istilah skunk “bila aku susa sekor pon tak tolong”. Ehehehe.. (ada best frend, tapi biarla saya simpan jer. nanti ada yg terkecik ati plak!)

Siapa yang kamuh sayang selain family kamuh? Kenapa kamuh sayang dia?
Duh, macam soklan atas jer?.ehehehe. siapa ek..hah member aku sekampung. Dia best. We share the same interest n we have a lot in command.

Lagik 10 tahun kamuh jadi apa?
-10 taon lagi umo aku 33, so mybe dah kawen kot. Tapi x taula. Future is about mystery…

Kata-kata hikmah yang pernah kamuh dengar & paling kamuh suka?
-Revenge is sweet, serves cold.hahaha.hikmah la sangat!

Dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
49 dan I’ve been waiting to reach 50. ramai da. Ingat masa memula start. Payahnye nak cari followers..

Senaraikan followers yang paling kamuh suka? (Tak kira kuantiti). Kenapa?
-Cik Wana (penulisan blog dia sempoi.aku suka blog dia.)
-Mr Shari (best blog mamat nih. Simple dan dia rajen bagi aku award. Aku lak rajen sakat dia kat shoutmix dia.muhahahaha. perang tag da mula ke bro???)
-Mya Zulkifli (very attractive girl with a sempoi behaviour. Sangat suka blog dia yg colorful n her life yg sgt best. Ehehehe. Free promotion sis!)
-Rizz (dia rajen update,aku rajen tumpang baca sambil bagi komen
)
*all followers yg linkkan dgn blog aku nih. Trimas byk2. terharu doe!!!

Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:
Tak ada. Maleh da nak tagged. Banyak gila. Mau folower2 aku bawak mesingan tembak blog aku nih???

001.REAL NAME
Faizal Sulaiman

002.NICK NAME
Indera,Ijan, Peja

003.AGE
This coming 28, aku 24 tahun.

004.ZODIAC SIGN
Taurus

005.MALE or FEMALE
Adohhh. Takkan shemale plak!. Male lorh

006.ELEMENTARY
Tabika kemas FLHS

007.MIDDLE SCHOOL
SMK Lok Heng

008.HIGH SCHOOL
SMK Lokman Hakim

009.COLLEGE
UITM PENANG,UITM SHAH ALAM

010.HAIR COLOUR
Uhuhuhu..Black

011.LONG or SHORT
Short

012. Loud or Quit
Ntah

013. Sweats or Jeans
Jeans

014. Phone or Camera
Both

015. Health Freak
Sometimes

016. Drink or Smoke
Drink no. Smoke, sometimes

017. Do you have a crush on someone
Not yet..

018. Eat or Drink
Wat kinda question?. Both kot

019. Piercings
No

020. tattoos
No

021. Social or Anti-Social
Social

022. First Piercing
No

023. First Relationship
Form 3.

024. First Best Friend
Jiran sbelah umah. Azlan n Azmira

025. First Award
Award apa ni, blog ker?ke masa skula?

026. First Kiss
Ada. Dalam mimpi.hahahaha

027. First Pet
My Chumel. Kucing gua mati da doe,huhuhu

028. First Big Vacation
Lawatan Tabika Kemas ke Johor Bahru

029. First Love at First Sight
Form 3

030. First Big Birthday
Mase umo 7 tahun. Ayah aku belikan lightsaber, pastu patah selang sehari lepas my birthday.hahahaha

*Banyak lagi..huhuhuhu.torturenyer…

Currently
031. Eating
Nasi goreng kampong+telur mata+the ais MURJANA.fuh seyesh layannnnnn…

032. Drink
Teh ais

033. Excitement Level
Aku bushan jawab tag ni. Bleh??

034. I'm about to
Finish this up so that I can sleep well. Gosh its already 4.30 am!!!!!

035. Listening to
James Baum, JT, PCD,

036. Plan for today
Skunk da early morning so I should wait for subuh then baru tido.huhuhuhu..banyak nyer tag ni..

037. Waiting for
Final exam last day!!

038. Energy Level
Tak berperasaan

039. Thinking of Someone
Nope.i’m single so lelong-lelong!!.muhahhaha

040. Want Kids?
Ouh. Nak la doe. I want twins bole?

041. Want to Get Married?
Apa punya turr la soklan. Tanya anak dulu baru kawen ker? Yer nak kawen.sapa nak kawen ngan saya?.muhahahahahaha (fius dlm kepala aku dah syot sikit.sorry la kalu jawapan dah jadi cam tak betol)

042. Careers in Mind?
Businessman, writer, voiceover..

Which is better in the boy/girl you like,


Lips or Eyes?
Both

069. Romantic or Funny?
Both

070.Shorter or Taller?
Halamak soklan ni ker. K la aku agak bonsai so, kena cari yg se”bonsai” ngan aku la. Hahahaha..(bila nak abes nih!)

071.Protective or Caring?
both

072. Romantic or spontaneous
Both

073.Nice Stomach or Nice Arms?
????

074.Sensitive or Loud?
Both

075.Hook-up or Relationship?
Hook-up

Trouble Maker or Hesitant?
Both

Have you ever,

080. Lost glasses or contacts
I’m wearing glasses so stkt ni xpena ilang. Salah letak maybe

081. Ran away from home
No. rumahku syurgaku.hahaha

082. Held a gun/knife for self defence
Gun. Sekali tembak mampos apa?

083. Killed Somebody
Ish soklan dia. 18SG nyer..pena doe! Dlm game!hahahaha

084. Broken somenone's heart
Ada. Sian lak kat my ex. ehehehe

085. Been arrested
LOL!

087. Cried when someone died
Yes. My mom died when I was 13 yo.

Do you believe in,

089. Yourself
Yes

090. Miracles
Hari2 aku harap magic akan berlaku (ingat ni walt Disney ker?)

091. Love at first sight
Soklan ni lagi?

092. Heaven
yes

093. Santa Claus
Ooo atuk janggut putih badan besar yg gelak HO..HO..HO..tu???

094. Tooth Fairy
Mana de. Meh dtang amek gigi aku?

095. Kiss in The First Date
X pena lagi. (rasanye cam lebey kurang jer ngan soklan tadi?)

Truthfully,

097. Is there someone you would want to be with right now?
No. I just wanna rest. Nak bidadari teman tidur aku, bole?

098. Are you seriously happy with where you're in life now?
Yes.

099. Do you believe in God?
Ya. Kerana Dia, aku masih hidup n dikurniakan akal n rezeki yg cukup murah. Alhamdulilah!!!

Ya Allah!!!. Abes da tag ni. Tak sangka aku habeskan masa 1 jam wat benda ni. Siapa yg create tag ni? Rajin lak dia taip sampai 99. huhuhuhu.

Indera:-)Takda followers yg akan di tag. Gila nak mampos kalu diorg serang aku nanti??*nak2 cik wana, mr shari ngan cik kedondong. Habis kena bakar blog aku!.hahahahaha. (nama2 yg disebut jgn ambil hati yer.gurauan di pagi hari

10 comments:

rizz said...

rjinnya mjawap tag haha zmn kgemilangan rizz dlu ni mwahaha

AinaHanis said...

hahaha..
cian indera tpksa mnjwb 99 soklan bodo tu..
cm tu la sy rsa tme jwb 99 soklan tagged tu..
penat..maw sejam nk mjwb..
hahaha

nway thanks coz bjya mnjwb ke smua 99 soklan tu..
hehehehe

Indera said...

rizz--)zaman kegemilangan?hahahahahahaha

aina hanis--)trimas aina coz bagi tag ni.ehehehehe

Mr.shari said...

ahaha,xde yg kne TAG ke bro??,bagus2..:]

Indera said...

mr shari--)gila la aku nak tag ngko. ke ko nak?muhahahahahahaha

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anonymous said...

acura body kit tl d830 smart card reader 1995 toyota camery skoda elegence adrian dodge chrysler jeep

Anonymous said...

[url=][/url]

Anonymous said...

, yana gupta nude, 584, mia wasikowska nude, ztkrg, lynda carter nude, 300, thandie newton nude, 58102,

Anonymous said...

comment2, top naked stars, pclz, naked celebrities 130, osholy, world top 200 celebs?, vpsyd,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR