Thursday, April 09, 2009

VIRUS NI SANGAT KEJI!

N3 nih aku post lepas jer member aku scan tumbdrive dia kat lappy aku. Utk pengetahuan korang aku guna aplikasi Avira Antivir untuk lappy aku tuh. So masa scan tumbdrive dia, Masya-Allah, belambak giler virus beratoq utk aku deleate. Gila dasat doe!. Bila da suda scan tuh, aku pon bukak la file2 dlm tumbdrive member nih. Cek punya cek, file tuh ilang daaa. Naseb baek file tuh tak penting sangat. Kalu x?. Kalau korang nak tau, thumbdrive tuh di insert dlm lappy member kelas dia pagi tadi. Sorang budak pompuan.
onion head
Ni bukan nak kritik k, tapi kan based on my previous experience, bila aku dapat file dari member aku, especially girl via thumbdrive, masa scanning tuh, macam2 jenis tok nenek virus depa bela. Aiyoyooooo….Siap aku nak bagi award “Penternak Berjaya” lagik! LOL!onion head

Tak g scan ker lappy korang tuh ek?. Bila aku ajukan soklan, dirog jawap..”takde mase la”. Huhuhuhu….Nak2 kalu virus yg “diternak” tuh jenis bahaya tahap dewa bentara guru!.
Silap2 cam member aku, effect pada lappy then terpaksa g format semula!. Adoyai!!!!
Tapi X sumer budak pompuan camnih. Ada gak yang really conscious pasal kebajikan lappy diorang. So pada all girls, pasni jangan serang En Indera plak k. muhahahahaha. Just giving my point of view.Photobucket

Adios!
Indera:-) Trimas 2 email. Xda virus dan disukai ramai! Hehehehehe

11 comments:

wana said...

indra tolong la scan kan kiter punya lappy.. ihik... bapakkk manja akuuee... x ble bla....

Mr.shari said...

indera ko mmg tukang scan virus yg berjaya!<

haha!~

bitter choc said...

sape yg ternak tu?
bleh la kot nk bg award tu....
t kite suh bill gates jd pnyerah anugerah yg tk trnilai tu!!!
huhuhu~~kalo la virus tu lmbu, mmg da kaye dah........

Indera said...

wana--)buleh ajer. manjer siket jer tuh.htr lappy cik wana via email.muhahahahaha

mr.shari--)yer nilah kerja partime aku.ehehehe

Indera said...

bitterchoc--)kalau lembu bleh lagi wat korban. hahahaha

pijie said...

ak pon igt nk wat bisnes ternak virus jgk ler...
dgr khbr virus ni berpotensi tuk wat kosmetik gak..agk sama cam lintah.

saper2 yg ada ibu virus bleh ler kontek ak..

rizz said...

anti virus ni bgus skett gud jobb hehe

cik kedondong said...

ak nyer laptop masih slamat lagi
tapi slaloonye format bler ade software slh install
maka da 7 kali da ak format laptop ak
nasib masih sihat walafiat lagi

philoColy said...

haha..
dasyat btl jd pntrnak virus.
haha,tp bkn sume girl cetu tau.
my lappy clean frm any virus,
hr2 scan.
hehe..
xpela, sorg pntrnak sorg pghapus virus..
wawaawa

Indera said...

pijie--)dgr kabo lappy ko kena virus?aloo ciannyer lah.

rizz--)yg ne rizz?avira ker?i pakai okei jer.

cik kedondong--)wah 7X fomat??pasni mst kena beli baru.ehehehe

philoColy--)mang ada girls yg concern bout their lappy. okei la tuh.syang harta.ehehe

bdk klate said...

"the virus" yg dk padang jawa lg besar..
da gemuk...
bleh la kalo pijie nk bela..
tp make sure kna ada duit yg ckup sbab "the virus ska mkan satay kajang.. hahahahahah.......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR