Thursday, April 16, 2009

BADGE LOVE “50”

Just a quick words for today. Aku nak ucapkan tahniah kepada KabusSenja melalui blognya http://kabussenja.blogspot.com/ kerana berjaya menjadi followers aku yg ke 50. Mintak maaf bebanyak sangat le sebab aku post N3 ni lambat sikit (currently I have 53 followers) sebab bz ngan minggu study week coz my exam is only around the corner jer. So pada KabusSenja, do grab the badge I’ve made especially for ur blog.ehehehehe. Sorry ek kalu badge tu tak cun coz shaye ni x bape pandai editing pic. Maseh blajo2 lagi. Thanx a lot to Picassa coz memudahkan kerja aku. Ehehehe. To followers lain, trimas bebanyak coz sudi membaca n3 aku yg kekadang tu mengarut ntah hape2. Keep viewing ya guys!. Love ya!!!!

Indera:-) Banyak benda yg aku nak buat dlm blog aku nih. Lama dah rasanyer x post N3 ala2 KBKK.muhahahaha..Lagu pon lama dah tak upload.

3 comments:

rizz said...

kabus senja gtew huhuu

Indera said...

trimas rizz. komen 1st yg padat n lengkap.muhahahaha

kabussenja said...

hye indera.. TQ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR