Sunday, April 26, 2009

LURUS & KERINTING

N3 kali ni x besangkot paut pon ngn iklan syampoo rejoice @ pantene k. Cam biasala, time bukak buku nak study jer,mcm2 ilham terbang melayang-layang dlm otak aku ni. Yg paling besh bila tetiba jer aku teringat kat 2 orang budak ni. si lurus ngan si kerinting!.


Depa dua ni ialah adik2 aku. Si abang skunk da umo 8 taon-pemegang rambut lurus berkilat,sikit2 kaler perang manakala si adik plak umo 6 taon-pemegang rambut lebat, hitam n kerinting!. muhahahaha. Kalo korang nak tau, 2 beradik ni bebeza sikit sifatnya. Si abang pendiam sikit, si adik banyak mulut(mulut dia kalah org tua tuh!). Tapi yg paling obvious bg aku, rambut diorang laa.
Paling syok bila aku pintal2 rambut adik aku, pastu dia marah aku n cakap "Sakitlaaa, nanti adik bagitau mak", muhahahahaha. Aku ni hasad dengki orangnyer.hohohohoho. Masa si kerinting tu umo 3 tahun, mak aku siap design rambut dia sampai org kompius adik aku tu laki ke pompuan!.muhahaha..



Harini ntah kenapa, tetiba jer teringat kat diorang. Rindu kot!.ahahahaha..



Indera:-)Skunk budak dua orang tuh dah besar, so dah tak kiut la.muhahahaha. Kurangla hasad dengki aku.ehehehe
tribute to my lil bro-muhammad haiqal zikry & muhammmad akmal faris

13 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.best kan layan budak kecik :)

fikri FAUZI said...

sape la budak2 ni.
;P

rizz said...

tomeyy dak 2kecik ni heheh

PoOhEm0 said...

huhuhu...

windu sama adik pooh....

s a r a said...

xbaek ar dengki..
tapi xpe kot...
sbb anda kan ABANG!!
ngeee~

Live as Homosapiens said...

budak2 kecik mmg byk cakap....

suka lak tgk telatah diorg cakap byk....hahaa

FERDAUSferdy said...

adeh...kerinting lebih sexy...hahahaaa

pauhputik said...

bestnye ko ada adik laki, aku x de adik laki bosan gila......

NUke_Rude said...

comel la...







..dinosor tu.

AkuAyie said...

dh besaw upenyer..
igtkan kecik cm tu lagi! hehe
comei2.. =D

Indera said...

cikintanurlfateha--)a'a besh.tapi kekadang letih melayan karenah ntah ape2 ntah tuh.ehehehe

fikri--)ehehehe.adik shaye.skola lagi.ehehehe

rizz--)chumel?rizz chumel lagi.agagaga..

pooh--)pooh rindu ngn adik pooh ka?samala kita.huhuhu

sara--)besh tau dengki dorg ni.ehehehe. nak join boleh ajer.

Homosapiens--)a'a bro.lagi2 budak2 yg nak belajar cakap.hehehe

Ferdy--)Sexy.hahahaha,cam semak jer.lalat masuk pon sesat wooo.hahahaha

pauhputik--)a'a adik bongsu aku.ko xda adik lelaki ker?amek la adik aku satu.hehehehe

nuke--)t-rex tuh mang chomel.hahaha

akuayie--)kecik lagi budak berdua tuh.gambar tu diambil setahun yg lepas.ehehehe

pauhputik said...

aku ok je ko bagi... tapi adik ko nak ke duk ngan aku..... :p

Indera said...

pauhputik--)muhahaha..xmao, aku paksa la.aku kan abang!.hehehehe.LOL

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR