Friday, April 24, 2009

I LIKEEE...

Phrase yg aku guna bila aku rasa sukaaa sangat.ehehehehe. Haini mood aku okay. Maybe sebab 2 papers final aku dah lepas and I've 2 days for short break bersuka-sukaan bfore going back for an ultimate battle!.muhahahahaha..

Lepas je solat jumaat, aku g kutip marked esaimen n distributed it to my entire classmate. Pastu, aku tros g beli 1 benda ni. Nta ar.. pas je aku kena “penangan” nyer 3 minggu lepas, aku jadik gian wooo!!

Nak tau hapa???

Aku ke “gianan” air jus jambu batu!. Hahahahaha…


Seyesh, setiap kali nak g beli air kat tepi jalan (bila tetiba rasa haus time naik moto), aku tros je nak g beli ayaq ni. Kalu beli aku akan warning member aku, “jangan mintak haaa”. Hahahahaha…soo kedekot n soooo childish!ehehehehe..


Korang da pena try?. Besh wo. Rasanya leh menjilat straw doe!!!. Ngeeeee…
Kalo lom, meh kita try reramai!. Ehehehehe...


Indera:-) Gambo atas ni xda motip k. saja letak. Sebenarnya aku baru nak amek gambar jus hijau nih, tapi sedut punya sedut…habis daa. Nak buang ice, tekak aku haus lagi, so aku bubuh 100 Plus. Genius x?. hahahahaha…

5 comments:

rizz said...

hhehehe sedapppp

NUke_Rude said...

ok. this is serious.

sejak bila ada org jual air jambu batu ha? makin hari aku tgk makin banyak lak gerai yg jual air jambu batu kat tepi2 jalan...


btw, sedap ke bro?

Indera said...

rizz--)cobe la rizz.seyesh kome akan ketagih!

nuke--)lawak la ko ni bro. seyesh ada. dr segi marketing diorg mang bijak la. jual jambu, pastu jual air jambu.ehehehe.
btw--)seyesh sedap bro.try la.

AkuAyie said...

wuwu..jelesnyer weh... nk skiiiittt~

Indera said...

akuAyie--)boleh jer.ehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer is his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please note that all works include short stories and online novels published in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer first.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED