Tuesday, February 23, 2010

PENGIKUT BARU: TERIMA KASIH


Salam:

Contribution kepada pengikut baru blog ini. Terima kasih buat korang yang sudi mengikuti tulisan aku yang apa kejadah nih. Err terbaru, aku mengikuti blogger HamiAshraff. Ilmiah tulisan beliau. Sangat berbeza kalau nak dibandingkan dengan aku yang suka merapu;)

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK.

Ini pun hasil dari memasukkan diri ke laman ini

Tambah plak dengan unique visitors yg selalu terjah Shoutmix aku (err sudah pulih dari kejadalannya). Kepada semua di bawah; terima kasih sebab sudi menerjah blog aku yang tidak seberapa ni ha. Million thanks, ya!


*Hasil dari kunjungan mereka Ahad/Isnin

TO ALL: Thank you very much!

Rasa cam nak buat mini kontes ar.hehe. Sapa nak join??hehehehe

FaizalSulaiman'sFootNote:---)Teruja Mac ini.

24 comments:

joegrimjow said...

erkk
klu follow dapat penghargaan ke ni?
;)

tanpa follower
nak berblog jadi semangat

FaizalSulaiman said...

joegrimjow---)erkk..tak juga. tahun lepas ada buat.nak keep on new followers keep up ngn blog kita la katanya.hehehe.

marketing neh;)

thanks singgah joe.

p/s--)sbb awal tahun ni pon ramai yg folo, jadi buatlah penghargaan sket;)

ai@reel said...

salam singgah...teringin juga masuk dalam senarai uhuhuu

hanismalik said...

wah....alhamdulillah...terima kasih...xsangka dapat penghargaan...mari kita jalinkan kerjasama dlm mempromosikan blog ek?=)

Fatihah said...

TQ.. sebenarnya blog saya tu baru lagi..tak sampai setahun.. tulah pasal slalu rajin2 jalan2 blog org lain.. tapi bukan setakat jalan2 jer..suka baca entry kat blog org lain juga.. senang nak dapat idea buat post baru..

FaTiN said...

uish trimas faizal sbb promot blog buruk aku !<3

nk buat kontest ? nanti inform kat chatbox aku tau. takut ter-miss gitu. hekhekhek

FaizalSulaiman said...

ai@reel---)hehehe..jgnla majuk;)nanti da tak dtg blog kita.hoho.

thanks sbb selalu datang komen;)

FaizalSulaiman said...

hanismalik --)alhamdulilah.meh sama2 memeriahkan dunia blogging neh;)

thanks follow bro;)

FaizalSulaiman said...

Fatihah --)betol2.

thanks sbb follow yer;)

FaizalSulaiman said...

FaTiN ---)ehh jgn ckp buruk doh.blog ko lawa pe?.hehe..rajin2 komen k.

thanx for following;)

'AQILAH said...

sekarang dah 187...ade pengikut baru :)

FaizalSulaiman said...

'AQILAH---)Alhmadulilah.pengikut lama jangan dilupa.ahaks!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

mini kontes? *sparkling eyes =]

FaizalSulaiman said...

Blog Anuar Kamaruddin™ ---)blink..blink;)

mr.syazwan said...

sentap jap nama xde...

huhuhuu

FaizalSulaiman said...

mr.syazwan---)hehehe..nama wan ada dikreditkan sblom ni.hehehe..bgi peluang kat folower baru lak.hehe. jgn marah yek wan. blog wan tetap FUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

hehe

Ashraf Yusof said...

salam..

trimas atas kreditkan nama aku. hehe... aku pun dah kredit nama ko dlm blog aku. dtg2 jenguk yer~

Mr.Homosapiensz said...

mini kontes? *wink~*wink~

FaizalSulaiman said...

Ashraf Yusof--)beres ashraf;)
terima kasih ok!
rajin2 jenguk sini juga!;)

FaizalSulaiman said...

Mr.Homosapiensz ---)yeah!!! ngah perah otak kontes camne yang aku nak wat.hehe

RobinHood said...

Xperlu nak bezakan hasil orang lain bro....
janji kau punya identiti sendiri,
setiap orang citarasa berbeda2.

I think your work also nice! keep it up!

FaizalSulaiman said...

RobinHood ---)thanx Robin.wah berbeda2 tuh!hihihi

thanks bro.keep up reading aku merapu ok;)

beluncas said...

aku baru follow huhuu

FaizalSulaiman said...

beluncas ---)hehe..aku pon baru folo kamu;)rajin2 komen ok;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR