Sunday, February 07, 2010

PERSEPSI FEBRUARI

Salam;

Februari dah menjelang tiba.

Sudah tentu ramai di benak sekarang memikirkan yang bulan ini adalah "bulan berkasih sayang"

Tak perlu kura-kura dalam perahu, pura-pura tak tahu. Maksudnya disini adalah Valentine's Day.

Bagi aku sendiri, sebagai muslim tak usahlah kita agung2 kan hari yg kunun2nya boleh berkasih sayang (apa kejadah?. Bulan2 lain tak boleh berkasih sayang ke?). Kau boleh google sendiri mengapa kita sebagai muslim tidak layak menyambut hari Valentine nih.

Fikir-fikir kan lah;)

FaizalSulaiman'sFootNote---)Satu berita beberapa minggu lepas ada menyebut tentang upcoming event Valentine di ibu kota dimana para remaja perempuan (to be exact female students urge not to wear panties during that day for purpose of showing to the loved ones (boyfriends), for the sake of suka-suka??. WTF! Adoiiiiiii..Bertambah masalah social!

7 comments:

'AQILAH said...

kalau perempuan tu period? habisla darah bersepah2...ish ish....

merepek...

FaizalSulaiman said...

'AQILAH --)haaa tang tu mang takle bla arr.

GhOsToNe said...

x elok smbut valentine...

FaizalSulaiman said...

GhOsToNe---)kan.watpela nak sambut mede alah tuh.haih..bulan2 lain pon best hapa nak berkasih sayang.

thanx bro coz singgah!

avid gunner said...

those idiots..pengaruh gile..

FaizalSulaiman said...

avid gunner ---)setuju!

iyllienaz said...

hah..merepek gila..hari2 pon hari kasih sayang ape..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR