Friday, March 04, 2011

Hectic-Neraka Week

Salam

Opss minta maaf kalau ada yang terasa offended. Sekadar meminjam status seorang rakan baik di FB.

Entry harini bukan post schedule sebab malam tadi, lepas saja sampai ke rumah dari Melaka, konon nak online sekejap, post link Keramat Lima di wall-wall FB.

Internet plak macam #$@%^^%$$##@!

Carut la tu konok-kononnya..hahahaha

Ya..Minggu bulan Mac ni merupakan bulan yang paling sibuk, aku rasalah. Sebab nya perlu membanting tulang pada hari Sabtu on a few weeks juga. Tak kisahlah. Enjoy sudahhh. Tak elok nak merungut pada punca rezeki. Suka tak suka, kena buat. InsyaAllah akan datang keikhlasan.

Planner aku penuh sampai 30 Mac ni.Masakk.Sabtu plak penuh (hujung sebelah kanan)
Kesian students aku punya trip ke Shah Alam. Dari 12 hb3 terpaksa ditunda pada 2nd April.



Eh eh..

Semalam tengok result kontes blog ini

Aku menanglah!!hahahaha.. Thanks Zaki:) Dapat itik!!!! Mana ek nak bubuh???

Layan lagu lama gak ko ye, Zaki=)hehehehehe. Kena nyanyi live! Oh tidakkkk


ps: Sudah menonton Filem Terbaik Oscar edisi 83, The King's Speech dan filem The Fighter. Hmmm..mana satu nak review dulu yek..

ps 2: Klik tajuk untuk membaca edisi Keramat Lima

Korin


Pelangui

Sick Bay

10 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

layan lagu lama...
hehhe... OE kalau lama tu, time ayah OE tu hah...
suruh OE dengar lagu waktu dia sekolah dulu... lagu ompuith je...
hehhe...

wah penuhnya dengan aktiviti...
OE tak tahulah bulan 3 nie sibuk ke tidak...
rasanya kelas je semuanya..
(n_n)

FaizalSulaiman said...

Orkid Edyliyne @ OrkEd ---> sonok jadik students. leh jalan-jalan

tengkorakemas said...

tahniah bro! review fighter dulu!ki3..

adik/abang Mark Wahlberg sudah berlakon di axn, blue bloods,

ok bro, jumaat ki3..

FaizalSulaiman said...

tengkorakemas--->hehehe
thanks bro!


yup, mcm nak review fighter dulu. such an inspiring story..

btw, aku rasa abang kot yg join kumpulan NKOTB dulu tuh:))

♕ Mr.IX ♂ said...

!@#$%^&*()*&^%$#...haha..nk try mencarut la konon gak...

oscar dh kuar ker...kena cari filem oscar la plak..

FaizalSulaiman said...

♕ Mr.IX ♂ --->cari wehh cari!!rugi kalau takde..

Adlan Solis said...

hehe..king speech ada dalam simpanan..tapi tak tengok lagi^^'

mR.sYaH said...

tahniah fs.. bersedia tuk nyanyi full version..

FaizalSulaiman said...

Adlan Solis --->try tgk.mesti best!!:)

FaizalSulaiman said...

mR.sYaH --->warghhhhhh

hahaha

ok janji tetap janji, kan?:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR