Wednesday, March 09, 2011

Bila Datangnya Writer's Block. Morphing Seekor Angsa

Salam

Ya. Writers block. Sumpah kepala takde apa nak ditulis.

Jadi macam biasalah, takde benda sangat nak ditulis, kongsi kan video pun jadiklah kan?

Havva nice view! InsyaAllah, ada idea, tulislah balik:)

video

Love this scene: Transformation of a naive white swan kepada bloody revenge swan! Siap morph tumbuh kepak lagi, ok!

Natalie Portman has earned her first Oscar for Best Actress in a Leading Role. This is her second nominations after Supporting Role on a film 'Closer'

Sila like banyak-banyak:))

16 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

alahai... OE tak dapat nak tengok vedionya...
sedih di situ...

FaizalSulaiman said...

Orkid Edyliyne @ OrkEd---> tenet slow ke orkid?

tengkorakemas said...

belum tengok lagi bro..
tapi betul ke dia jadi black swan tu?mcm mana dia buat efek kepak tu?

FaizalSulaiman said...

tengkorakemas --->efek je ni bro. dia ada perasaan nak jadi black swan!!

Adlan Solis said...

yer..dah tengok movie nih..yup. that scene bila betukar jadik black swan..kinda like it!^^

ghost writer said...

black swan..

keobsesan untuk mendapat kegemilangan dalam arena yang dia letak jiwanya dalam mendalami watak pementasan opera balet..sangat tragis.

FaizalSulaiman said...

Adlan Solis --->espressi 'akulah promadona itu' hehehehehe

scary and terrific!

FaizalSulaiman said...

ghost writer--->setuju weh!

dia obses. selain dah lama involve dlm balet selain permintaan ibunya yg protective

NUke_Rude said...

citer black swan ni ada kene mngena dgn katun the ugly ducling ke? time zaman2 skolah rendah dlu...?

Muhamad Zaki Zafir said...

black swan..jap aku tgk. ;)

*blog ko oke bro, blh loading, xde mslh mlainkan aku online kat library u.pc kokak.nk sign in blog pn kdg2 pyh.haha.

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude ---> haishhhh


ada la sket2.dari angsa cantek tuka jadik angsa hodoh.hehehehehehehehe

FaizalSulaiman said...

Muhamad Zaki Zafir---> fuh mujur!

rugi kalau berat.kesian kat reader nak browse through:)

tengkorakemas said...

@Faizal Sulaiman

bro, bila aku tgk ada nama ghost writer kat komen ni teringat filem ghost writer, dah tengok?

FaizalSulaiman said...

tengkorakemas--->belum tgk.citer hantu ke weh?hehehehe

NormaLiza Mah said...

Saya tinggalkan komen..
saya klik iklan..
dan saya akan membantu klik iklan serta membaca entry anda.....
LIKE... i'm new blogger.

tengkorakemas said...

@Faizal Sulaiman

aku pun belum tengok lagi, he tapi filem thriller, rasanya istilah ghost writer ni memang ada di kalangan freelancer writer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR