Wednesday, March 09, 2011

Bila Datangnya Writer's Block. Morphing Seekor Angsa

Salam

Ya. Writers block. Sumpah kepala takde apa nak ditulis.

Jadi macam biasalah, takde benda sangat nak ditulis, kongsi kan video pun jadiklah kan?

Havva nice view! InsyaAllah, ada idea, tulislah balik:)



Love this scene: Transformation of a naive white swan kepada bloody revenge swan! Siap morph tumbuh kepak lagi, ok!

Natalie Portman has earned her first Oscar for Best Actress in a Leading Role. This is her second nominations after Supporting Role on a film 'Closer'

Sila like banyak-banyak:))

16 comments:

Orkid Edyliyne said...

alahai... OE tak dapat nak tengok vedionya...
sedih di situ...

Faizal Sulaiman said...

Orkid Edyliyne @ OrkEd---> tenet slow ke orkid?

tengkorakemas said...

belum tengok lagi bro..
tapi betul ke dia jadi black swan tu?mcm mana dia buat efek kepak tu?

Faizal Sulaiman said...

tengkorakemas --->efek je ni bro. dia ada perasaan nak jadi black swan!!

Adlan said...

yer..dah tengok movie nih..yup. that scene bila betukar jadik black swan..kinda like it!^^

ghost said...

black swan..

keobsesan untuk mendapat kegemilangan dalam arena yang dia letak jiwanya dalam mendalami watak pementasan opera balet..sangat tragis.

Faizal Sulaiman said...

Adlan Solis --->espressi 'akulah promadona itu' hehehehehe

scary and terrific!

Faizal Sulaiman said...

ghost writer--->setuju weh!

dia obses. selain dah lama involve dlm balet selain permintaan ibunya yg protective

NUke_Rude said...

citer black swan ni ada kene mngena dgn katun the ugly ducling ke? time zaman2 skolah rendah dlu...?

Muhamad Zaki Zafir said...

black swan..jap aku tgk. ;)

*blog ko oke bro, blh loading, xde mslh mlainkan aku online kat library u.pc kokak.nk sign in blog pn kdg2 pyh.haha.

Faizal Sulaiman said...

NUke_Rude ---> haishhhh


ada la sket2.dari angsa cantek tuka jadik angsa hodoh.hehehehehehehehe

Faizal Sulaiman said...

Muhamad Zaki Zafir---> fuh mujur!

rugi kalau berat.kesian kat reader nak browse through:)

tengkorakemas said...

@Faizal Sulaiman

bro, bila aku tgk ada nama ghost writer kat komen ni teringat filem ghost writer, dah tengok?

Faizal Sulaiman said...

tengkorakemas--->belum tgk.citer hantu ke weh?hehehehe

Leeza Dayasari said...

Saya tinggalkan komen..
saya klik iklan..
dan saya akan membantu klik iklan serta membaca entry anda.....
LIKE... i'm new blogger.

tengkorakemas said...

@Faizal Sulaiman

aku pun belum tengok lagi, he tapi filem thriller, rasanya istilah ghost writer ni memang ada di kalangan freelancer writer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer is his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please note that all works include short stories and online novels published in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer first.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED