Tuesday, August 16, 2011

Ramadhan dan Eh? Sudah Tiga Lah! dan Promo Istimewa Hari Mulia


Alhamdulilah (err apa yang tiga?)

Segala syukur dipanjatkan ke hadrat Ilahi masih diberi kekuatan untuk menulis, menulis dan menulis.Justify Full

Usia blog ini sudah mencecah tiga tahun, 13 Ogos yang lepas. Sibuk dengan urusan harian sampai lupa blog ni dah tumbuh rabit tooth. Ehehehehe. Kalau budak, dah lama aku timang-timang.

‘Besar dah anak babah’

Menjalani kehidupan berpuasa sebenarnya sangat menyeronokkan, walaupun adakalanya menjelang petang, AGAK GABAK sikit berbelanja. Maklumlah big family, banyak lah juga nak kena entertain.

Seronok berbuka ramai-ramai nih!

Bercerita tentang tiga tahun berblogging..tak usah cakaplah. Macam-macam.

Tapi aku lebih suka menjadi underdog daripada star ataupun blogger famous yang mengepos entry entah apa-apa, yang semata-mata mengejar trafik. Blogging ni kalau boleh, biarlah lama. Janganlah suam-suam air suam je. Apatah lagi suam-suam sauna ! hahaha

Harap boleh menulis untuk lima tahun lagi, perhaps?

Amin!

Bercakap tentang promo khas, promo ini berkaitan dengan Aidilfitri yang bakal kita lalui tidak lama lagi. Ikut tradisi tahun lepas, aku ada anjurkan satu segmen ucapan khas beberapa rakan blogger (daripada kalian). Caranya mudah gile! Kalau nak join lah.

Hantarkan ucapan hari raya, satu tajuk lagu raya kegemaran korang dan sekeping kad raya yang korang dah edit cantik-cantik. Nak tengok contoh, klik kat SINI.

Dah sudah tu, hantarkan ucapan korang ke alamat email faizalsulaiman85@gmail.com

Tarikh tutup penyertaan adalah sehingga 25 Ogos 2011, jam 12 tengah malam.

Ucapan raya korang akan aku siarkan malam raya, InsyaAllah 30 Ogos 2011

Jangan tak hantar!

22 comments:

MR. SYAH said...

wah best ni.. tahun ni nk join lah plak..

dandelion kiss said...

ingat sangat program
ni tahun lepas.
ekekekek still nak join...!
=)

'AQILAH said...

kejap je 3 thun, 3 thun jugakla aku knal kau yer faizal? hehe

mau join :)

♕ Mr.IX ♂ said...

rasanya dh join tahun lepas ...insya allah la join lak tahun ni...

p/s:sebaya la blog kita ni erk...aku nyer ulangtahun 19/3..x ingt langsung..

cik kedondong said...

eyh2..nak jugak la hantar..tp takde masa nak edit kad raya lak..nanti2 aku buat..hahaha

FaizalSulaiman said...

MR. SYAH --->insyaAllah syah! jangan lupa hantar k:)

FaizalSulaiman said...

dandelion kiss --->thanks ian.join tau:)

FaizalSulaiman said...

'AQILAH ---> itulah.masa tu ko kenal aku ngan nama indera kan?hehe masa tu tak konfiden pakai nama original.hahahha

ok qilah, join tau.bagi kad oren habis nanti k:)

FaizalSulaiman said...

♕ Mr.IX ♂ --->join la mal.aku bayangkan kad raya ko mesti banyak unsur nature kan? kan?hehe

yup blog kita sebaya.rasanya ko start dulu:)

FaizalSulaiman said...

cik kedondong ---> ko kena join cik. Linda dah join tahun lepas.hehe wat comel2 tau:)

ghost writer said...

aku jugak berharap dapat menulis dalam tempoh lima tahun akan datang,dan kalau boleh tahun2 seterusnya.

moga kau terus sukses,faizalsulaiman.

Hans said...

aku tak reti buat kad raya
kalau tak dah hantar dah
:-)

dah 3 tahun?
sama2
:-)

shatooman said...

harap2 sempat la join~ agak sibuk skrg ni.. ada masa nnt nk wt kad..ekekeke

NUke_Rude said...

hahaha. tahniah! masih berjalan slot ucapan raya ko ni ya! :)

shandye. said...

bila baca entri ni baru terpanggil nk godek2 photoshop (yg dh lama gila kot tak bukak) nak edit2 gambar.

hehe...

insyaAllah... nnt tengok la kat inbox... klu datang ilham ade la ucapan sy kat inbox awak.

teehee...

FaizalSulaiman said...

ghost writer ----> InsyaAllah sama-sama kita bro!

FaizalSulaiman said...

Hans --->Buat simple2 pun takpe weh.aku terima je:)

wah sebaya.leh masuk tadika sekali neh.hehe

FaizalSulaiman said...

shatooman ---> InsyaAllah bro.kalau sempat k:)

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude ---> Hahaha mestilah.InsyaAllah nak buat setiap tahun.InsyaAllah.


join k!hehe

FaizalSulaiman said...

shandye. ---> sila godek ye.hehehehe

Nazz@Purple said...

best jgk..ok nanti insyallah nazz nak anto le..

eqbalzack said...

Salam FS,
Terima kasih singgah blog abg eq dan komen. Kad raya 'cyber' kat blog abg eq tu abg eq alu2kan untuk letak kat blog FS k...ikhlas dari abg eq...
Selamat berpuasa dan menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR