Tuesday, August 30, 2011

Sesuci Syawal:Titipan Aidilfitri 2011


Salam Syawal!

Tengah-tengah sibuk rebus ketupat tu, meh jenguk meh kiriman-kiriman cantik kad raya beberapa blogger untuk segmen khas Titipan Aidilfitri 2011 ni. Silalah like kalau suka.hehehe Sambil-sambil tu boleh tekan butang play kalau nak dengar lagu ghayo!

Wah pengirim pertama ni..orang paling awal hantar ucapan. Terima kasih bro, support! Ni kira kali pertama kau join kan? Thanks! Tengan buat ape tu? Makan ketupat ke?hehehe


Ucapan : Selamat Hari Raya aku ucapkan kepada semua yang mengenali diri ini termasuklah rakan-rakan blogger yang selalu memberi dorongan kepada aku untuk terus berblog.. Ampun maaf dipinta sekiranya ada kekhilafan diri ini selama kita berkenalan sama ada dari perbuatan mahupun bicara..Kad Raya tahun ni spesel sebab aku buat kaler pink.. nak bagi nampak jambu skit sempena Aidilfitri ni.. Kepada member2 di perantauan tu, cepat2 la balik kampung..aku boring ni x de geng.. kepada awek aku...hmm, sori, aku takde awek lagi.. sesiapa nak berkenalan, boleh bagi nombor telefon kat aku..(sedih pulak aku dengar ucapan ko ni bro.sabar bro.InsyaAllah ada jodoh ko nanti yek)




***
Pengirim kedua adalah classmate aku masa zaman Uni dulu. Kalau tahun lepas, Lady Waleane (clasmate penulis juga) hatar kad, takpa, tahun ni Cik Kedondong wakil pulak.hehehe

Pengirim: Cik Kedondong
URL: http://misskedondong.blogspot.com/

Ucapan:Selamat hari raya maaf zahir dan batin. semoga ketibaan bulan syawal ni tidak melupakan ramadhan yang berlalu. semoga berjumpa lagi ramadhan akan datang.



***

Pengirim seterusnya, dah dua kali hantar. Terima kasih ye Aira! Tahun depan hantar lagi yek!

Pengirim: Aira Zulaikha
URL: http://cekaira.blogspot.com/

Ucapan: Selamat hari raya buat rakan-rakan tercinta sama ada di fb mahupun dibelog.. ..jaga diri elok2.. semoga lebaran kali ini memberi seribu pengertian buat kita dan menambahkan kesyukuran ke hadrat Illahi...hari raya adalah hari untuk kita bersyukur bukan untukberseronok sampai lupa dunia.. dengan ini jari disusun memohon ampun dan maaf atas kesilapan dan kekhilafan.. sesungguhnya manusia tidak pernah lari dari kesilapan. minta maaf ya... Akhir sekali..selamat hari raya minal aidil walfa izin maaf zahir dan batin..weee :)
p/s: makan jgn over2 tau raya nanti..



***
Ucapan Qilah ni buat aku ketawa terbahak-bahak.Hahahaha. BTW Qilah, thanks for kad raya ko tu.Nice!


Ucapan: Hi ! Saya nak ucapkan selamat hari raya buat Faizal Sulaiman dan kepada faizal-faizal yang lain =P Baikla, serius, selamat hari raya buat awak tu (ye awak la), yang kenal blog yellowkuning89 / kawan blogger, kawan-kawan facebook, twitter, formspring, friendster dan lain-lain. SELAMAT HARI RAYA 0 0? (kosong kosong okies !)



***

Pengirim seterusnya, ni baru first time hantar. Thanks Syah. Takpa, ada masa lagi nak bubuh dalam wish. Lagu tu sedih la Syah.huhu.Apa-apa pun jangan sedih-sedih pagi raya k!

Pengirim: Syahrafi Aziz
URL: http://syahthebest.blogspot.com/

Ucapan: Selamat Hari Raya diucapkan kepada semua rakan-rakan yang mengenali diri ini.. Bagi pembaca KACAK MACAM SYAH kemaafan dipinta jika ada entri yang mengguris hati.. Semoga raya kalian kali ini lebih baik daripada Hari Raya yang terdahulu.. Maaf Zahir dan Batin..




***
Actually bro Eq ni dah beri kebenaran untuk bubuh kad raya dalam segmen ni.Tapi dah diberi sekali dengan lagu, so takpe, aku tujukan khas lagu kat bawah ni untuk bro eqbal! Selamat Hari Ghayo!!

Pengirim: Eqbal Zakaria
URL: http://www.eqbalzack.com/

Ucapan: To all my friends, followers and readers, I would like to wish everyone, Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin. And to the non-muslim Happy Holiday!

***

[Selepas Ini]

Kisah pengorbanan cinta indah. Cinta tidak hadir dengan simpati semata-mata

[Sebelum Ini]

3 comments:

MR. SYAH said...

selamat hari raya FS..

shatooman said...

eh, aku org pertama?? tahniah utk diri aku sendiri..ekekeke.. Selamat Hari Raya Bro..minta maaf kalu pernah wt ko terasa hati ke selama ni~

tengkorakemas said...

wah best tu segmen ni :)

selamat hari raya bro! maaf ye salah silap sepanjang di alam maya ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR