Monday, January 03, 2011

Cinta: Bukankah Hidup Kita Akhirnya Harus Bahagia?



Salam

Quote dari lagu Cinta, dipetik dari all favorite film ‘Cinta’ arahan pengarah fevret Kabir Bhatia.

Dengan Kabir memang aku obsess lain macam sikit. Sentuhannya Magic! All film and drama dibikin beliau memang ada ajaib la:P

Baca SINI untuk tahu ke-obsesan aku terhadap Kabir Bhatia.

Bila filem terbaik ni nak dimuzikalkan, aku agak curious jugaklah. Tak tahu hasilnya macam mana nanti, but yet aku wondering jugalah..

Sekarang ni trend filem dimuzikalkan agaknya.

Filem CINTA akan dimuzikalkan dengan judul ‘Terima Kasih Cinta’. Masa promo di Anugerah Skrin lepas, bleh spotted beberapa well known face macam Sharifah Aleya.

I thinks its gonna be great, kemudian aku usha-usha la page Istana Budaya untuk tengok tarikh pementasan teater ni. Koya la nak pergi, kan

17 Februari, 2011 tarikhnya. Berangannya...

Usha baik punya: jumpa poster ni..


Mak aihh.. ada similarity tak dengan citer sebelahnya tu

hahaha..Nakal tak aku?




Premis Siti Di Alam Fantasi ni best kalau difilemkan:)

10 comments:

shatooman said...

ahaha..Alice versi melayu, jadi Siti~

mr.syazwan said...

tu la macam nak g tgk je teater

TERIMA KASIH CINTA!

tgh cari sponser

haha

FaizalSulaiman said...

shatooman --->kan:P

kalau wat movie ni best gak:)

FaizalSulaiman said...

mr.syazwan --->wahhh sponser gitu!hihihi

NUke_Rude said...

nnti ko wat la plak teater..

"faizal di alam misteri"

boleh wat citer2 seram.. haa... hahah.

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude--->mantap la idea ko!hehe..aku nak tmabh karakter 'bob the ra ra ramma ma" bleh?

hehehehhee

Muhamad Zaki Zafir said...

kabir bhatia tu, mmg aku suka arahan dia.mcm nur kasih, habil qabil, dua2 tu aku minat.cuma habil qabil tu aku xdpt nk follow sgt,tak smpat.

byk cite mlayu follow cite lain.tp takpe, mungkin blh dibuat kelainan ke. :)

FaizalSulaiman said...

Muhamad Zaki Zafir --->kan. ok la bukan copy bebulat pun.hehehe..asal terhibur, sudah:)

Mr.IX said...

sampai ke wallpaper dia pun hampir 80% sama tu.....ishkkk

FaizalSulaiman said...

Mr.IX --->kan..nak tergelak pun ada:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR