Sunday, January 09, 2011

Yang Ke Dua Puluh Lima


Ada certain lagu membuatkan aku kata 'hurmm lagu ni pun ada?' sort of..

Apa2 pun, aku leh merasakan Faizal Tahir menerusi irama dark Selamat Malam, mampu mengungguli selain saingan dari Muh ft Black, Drama King, Ana Raffali atau Yuna. Tapi manalah tahu tetiba Stacy mencipta sejarah??

Tunggu dan lihat ajelah ya:)

Malam ini jam 9 diTV3

Tengok TV ajelah:)

18 comments:

Muhamad Zaki Zafir said...

nice,nice. :) tajuk2 lagu cantum2 jadi mcm puisi.

aku kurang follow ajl ni, tp klu drama king ada, aku hrp sgt lagu tu menang.suka suara black dlm lagu tu, part last2.haha.

FaizalSulaiman said...

Muhamad Zaki Zafir--->aku pun setuju kalau drama king ni menang sebab liriknya ada makna yg bagus,takde terlalu puitis..

Seri said...

wah terror Faizal dok main cantum2 perkataan. malasnya nak tengok AJL

FaizalSulaiman said...

Seri --->nak tau sapa menang je neh:) hehehe

mR.sYaH said...

wah ramai suka faizal tahir ni.. tp suka lagu hafiz.. noktah cinta..

FaizalSulaiman said...

mR.sYaH --->tapi mana tau syah, hafiz mencipta magic malam ni? Who knows kan?

Pencacai Alim said...

layan bola mlm nih...

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim --->warghh ada ka bro? kena pegang remote control awal2 so tak berebut ngn adik pompuan aku.kah kah kah

hanaahmad said...

nice bro. aku rasa black @pun A.P.I. malam ni aku tgk life! yeahhh!!!

NUke_Rude said...

yuna! yuna!!

faizal tahir!!

:D

dandelion kiss said...

asik penyanyi
sama je masuk AJL,
bosan!

epol said...

adira comel...ana raffali cute...itu sahaja..kui3

FaizalSulaiman said...

hanaahmad--->yala kan ko keje sana.cetttt,,update ok!hehehe

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude--->ana rafali ana rafali.hehehe

FaizalSulaiman said...

dandelion kiss --->dah itu je yang ada Ian:)hehe

redo suda..

FaizalSulaiman said...

epol--->ana ana ana:))

shatooman said...

kurang sikit nk layan lagu2 ni..

Mr.IX said...

suka tgk cheryl samad jadi MC jer...haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR