Monday, January 17, 2011

Jujurnya, Terima Kasih

Salam Isnin

Hadapi Isnin yang membirukan? Atau hitam? Baca: Blue Monday@Black Monday

Begitu juga aku. Kalau boleh nak holiday Sunday ni empat puluh lapan jam.

Dan aku yakin, ianya takkan jadi kenyataan.

Aku blogging dah nak masuk tiga tahun..Ogos inilah.
Folower makin bertambah..terima kasih. Yang singgah shoutbox pun terima kasih. Memang masa agak pax sekarang. Nak blogwalking pun tunggu masa free atau hujung minggu.

Sepanjang berblogging juga, aku sudah kenal beberapa penulis blog. Terima kasih pada aplikasi Facebook yang meluaskan social networking ni.

Mereka yang rajin tag award, juga yang menganjurkan contest!

Award dari Mr Tengkorak Emas. Thanks bro!!

Sweet little keychain sea glass dari fellow Mr Ixxbar. Aku sayang keychain ni. Khazanah alam kut sebab nak membentuk sea glass ni makan tahun ok! Aku sangat hargainya. Poskad ni Ixbarr buat sendiri.Lagilah aku makin suka. Aku suka handmade!



Hadiah tea towel dari IKEA sebab joining kontes EqbalZack. Ada pelekat ekslusif gitu! FAKTA: Aku tak koyak pelekat ni. Sayang owh!


InsyaAllah, kalau takde aral, aku nak buat giveaway juga. Post moterm contest tahun lepas:
1) Sampai sekarang aku takle nak trace pemenang no 1.
2) Hadiah yang aku post memang lambat sebab kesibukan bekerja, takde masa nak ke pejabat post, weh. Minta maaf banyak-banyak pada pemenang yang tertunggu lama hadiah aku tu terutama akak Lilo.Warghh ampun..ampun:))
3) Hadiah lambat juga berpunca dari dealing price dengan beg hijau yang aku janjikan untuk pemenang no 1 dan 2 dapat tu.Last2 minit plak dia beritahu tak boleh buat. Hangin!

InsyaAllah, untuk giveaway seterusnya aku akan hantar secepat mungkin sebabnya post office suda dekat dengan opis:)

InsyaAllah juga, akan ada giveaway menjelang penghujung@awal February nanti. Alah ada lebih 4 button badge yang aku tempah dulu tu.

Sapa nak?


PS: Memori kad kamera aku buat hal. Tak tahulah sama dengan korang ke tidak..apasal yek kalau nak rosak mesti tengah-tengah bulan macam ni?

PSILOVEU: Ada 2 orang kawan baik yang akan menyambut ulangtahun mereka. Sorang harini-dia ni dikira member zaman sekolah menengah lagi dan seorang lagi pada hujung Januari.Ini member gila-gila:)

20 comments:

mr.syazwan said...

F
U
U
U
U
Y
O
O
O
O

menang... best2

lepas ni leh la org disini buat contest lak

haha

FaizalSulaiman said...

mr.syazwan --->hehehehe..wan kena bagi tiket free apa2 event.hehehehe

bardboo said...

aku nk join blh x? haha

Jom Lawat Blog Bardboo

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congrate!!!


nak nak nak GA tu...

tengkorakemas said...

bro, pernah buat contest ke?fuh, mesti masa tu aku takde blog lagi so tak tau he2

jgn lupa jemput aku giveaway :)

Hemy D. KindEmperor said...

3 tahun dah? wah..aku nk masuk 4 tahun rasanya...tp memang best bila kita tau dapat maintain smpi skang kan?

FaizalSulaiman said...

bardboo --->bleh je.no hal.ko kena alert pada iklan2:))hehehehe

FaizalSulaiman said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)--->berehh nanti join tu GA tu yek!

FaizalSulaiman said...

tengkorakemas --->hehe..aku wat thn lepas ..tatau la..ko tatau kut:)

FaizalSulaiman said...

Hemy D. KindEmperor --->betul aku setuju weh! rasa sonok leh tau blogger2 lain:)

Muhamad Zaki Zafir said...

eh, ada contest nanti bro? serius aku join. ;)

FaizalSulaiman said...

Muhamad Zaki Zafir--->takdela kontes pun..just GA kut..join le:)

Lelaki Ini said...

wah
mau2!!!!

FaizalSulaiman said...

Lelaki Ini --->sila join nanti bila ada pengumumannya,ok:)hehe

Annahl Kamaruddin said...

nak join tapi siyes xreti

T.T

yg pasal lagu tuh, nak suggest lagu Ning Baizura= Selagi Ada Cinta & Awan Yang Terpilu.

the most "puitis" songs, ever! hehe

mR.sYaH said...

wah byk dah Fs dapat.. rasa nak join kontest FS lah plak.. heheh..

FaizalSulaiman said...

Annahl Kamaruddin --->anahl kena ikut syarat yang diberi.buka balik entry yg faiza; tu;is tu ek.tgk balik camne nak buat:)

goodluck nahl!

FaizalSulaiman said...

mR.sYaH-->hehehe..dua ni je syah:)

boleh je..nanti alert lah yek:)

eqbalzack said...

OK...baru perasan ada entry GA abg eq dah sampai...
abg eq cukup takut kalau abg posmen cilok...haha

FaizalSulaiman said...

eqbalzack--->ehehehehehe..thanks so much bang eq!towel tu memang faizal tak guna pun,simpan dalam kotak, dengan hadiah GA yang lain.

sayang owh nak guna!

nanti GA latest ni nak join ar,,silap2 suh kira jumlah kuih bulan.warghhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR