Friday, July 30, 2010

ADORE AKSARA

Terima kasih Faz. Comel! Dedikasi khas untuk semua warga Aksara Keraian!. Klik kat gambar untuk link terus ke blog Faz.


Hari Jumaat
Penuh keberkatan
Marilah
sama-sama
mengambil
semua berkatnya.

Semoga apa yang kita lakukan, mendapat keberkatannya.

Amin:)

ps: Link langsung di button sebelah atas. Mini siri memaparkan semua siri2 pendek yang telah disiarkan. Peram plak koleksi isu2 peram manakala cheritera memaparkan semua cerpen yang sudah disiarkan di blog ini

Jangan lupa membaca siri FARCIR EP 39: Cliffhanger pertama untuk musim ini. Selamat membaca malam ini jam 8 di Aksara Keraian:)

10 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

karikatur fs paling comel di situ! haha!!

FaizalSulaiman said...

Blog Anuar Kamaruddin™---)jambul tu nuar.mahallll.hahahhahaha

cik ian@aH Lian~ said...

SANGAT COMEL, KAN?
HAHAHAHA...

MissNera said...

mula2 tak nampak nuar sebab keding sangat bak kata puan NB!

kenapa erk faz lukis FS macam budak kecik jer?! huhuhu

FaizalSulaiman said...

cik ian@aH Lian~---)tulah kan ian.lawa. comel..semua adalah:)

Faz Nandra said...

terima kasih semua =) ngehehe..

kak nera sayang.. sebenarnya faz nak lukis muka baby kita.. dan FS adalah orang pertama yang dilakar.. tup2 tak jadi sebab baby tak nampak sangat ciri2 =) hehe..

faizal! =) terima kasih ye.. dan maaf kalau lukisan tu buat faizal terasa hati =) huhu.. tang jambul yang tak boleh tahan.. haha

FaizalSulaiman said...

MissNera---)hahaha..sbb FS comel.muahahahahahahaha

Pencacai Alim said...

hang terasa dgn lukisan tu ke bro??

FaizalSulaiman said...

Faz Nandra ---)terima kasih faz.berbnyak-banyak faz:)

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim---)taklah,suka gamba tu.:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR