Friday, July 23, 2010

KITA MULAKAN DENGAN KEMAAFAN


Salam Jumaat.

Mubaraknya hari ini disebabkan keberkatannya. InsyaAllah akan dapat keberkatan. Satu perkara yang membuatkan aku tersenyum macam orang gila seharian semalam.

Entry kontroversi sensasi emo tahi kucing konon-konon telah mendapat review dari pelbagai pihak. Sampai yg aku tak kenal-kenal pun ada. Terima kasih la korang. Salam ikhlas ini ditujukan istimewa buat kalian! Aprisiasi ini ditujukan khas buat


Kalah entry seks, entry hantu atau entry makan uri

(yang besar sikit tu komen terbaik pilihan penulis)

Sesekali tulis entry sentap ni seronok juga. Tapi berpadalah. Sekali sekala takpelah juga. Kalu semata nak dapat jumlah komentator yang tinggi, naik traffic ke jadah apa lagi, aku sarankan lupakan jelah niat tu. Baik kau buat blog lucah, seks 3gp, gadis gersang pastu private.

Blog ni platformnya hanyalah untuk mengeratkan silaturrahim, berkongsi buah fikiran selain memperluaskan networking yang berapa nak hado neh.

Jika entry semalam menyentap qolbu korang, tak kiralah followers, pembaca senyap, pembaca tegar atau siapa2 pun, penulis blog ini menyusun 10 jari memohon kemaafan atas kekhilafannya.

Mana tahu ada yg terasa dengan entry kekecewaan itu. Jangan lah dibakar blog ini.:) Hehehe.

Apa-apapun di hari yang baik ini (Jumaat) elok kita mulakan sesuatu dengan yang mulia. Kita mulakan hari dengan kemaafan dan mengakhirinya juga dengan kemaafan:)

InsyaAllah, Yang Maha Esa akan memberkati.

Semoga kita berada dibawah lindunganNya. Amin

FaizalSulaiman:--)FARCIR Episode 37 dengan episode It Must Have Been Love, But It's Over Now akan disiarkan malam ini jam 8 di Aksara Keraian. Selamat membaca!

8 comments:

Parkcheek Chun Li said...

hahaaa.....aku nk wat la blog seks...hahaha

FaizalSulaiman said...

Parkcheek Chun Li ---)sila..sila..
komperm trafik ko naik mencanak ye:)

hahaha

Pencacai Alim said...

hakhak..pokcik2..aku pon nk wat gakla mcm ariel ngn luna..hak2..pastu mati tak sempat nk tobat, padan muka gua kena balun sorang2 dlm kubur..akhirat sok kemaluan kena bakar di api..omg..gua insaf2..

p/s: kpd pembaca2 entri faizal ni, gua nasihatkan semoga kalau dh tak tahan sgt nk peluk2 awek atau seangkatan dgnnya, jln mudah kahwin..bila kahwin pintu rahmat Allah terbuka luas..kalau tkde duit nk kawen, berpose la..ssunguhnya Allah bersama dgn org yg sabar..

Mr.Homosapiensz said...

hehe..terfikir la 'apresiasi' tu apa...ada dlm kamus ker...

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim ---)hebat la nasihat lu neh.hehehehehhe

terbaek dr ladang!

FaizalSulaiman said...

Mr.Homosapiensz ---)haha terjemahkan "appreciation" hihi

hanisah hassan said...

Astagfirullah hal adzim...taubat...taubat....

Nazz@Purple said...

ooo entry sentap hari nak menduga ktorng la eh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR