Wednesday, July 07, 2010

AKU RASA BLOG SUDAH JADI GILALAH.PENDAPAT KAU BAGAIMANA?


Salam;

Aku tak tahu la kalau korang, para bloggers hensem dan cantik merasai apa yg aku rasa sekarang ni. Aku rasakan blogger makin menjadi gila. Semalam aku tengok komen ada lah 1 walaupun komen tu aku dah balas, still tak kuar2 2 komen.

Pagi ni cek la kut2 entry tu ada tukang komennya. Masih 2 komen, bila aku bukak, hambik kau, "0 Comment".

Ada masalah teknikal kut. Sebab tu dia jadik gonjeng semua.

MISI pertama GAGAL. Sibuk gila. Aku try harini.

4 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

haah, blogspot bengong lately...

FaizalSulaiman said...

Blog Anuar Kamaruddin™ ----)tulah kan?huhuhu..merengsakan arr

'AQILAH said...

hehe ramai ni dah jadi macam ni..:)

cik kedondong said...

aku lagi la, dekat dlm mail ada rcv komen, bila tekan 1 coment, tb2 kua no comment to be moderated..hilang trus komen tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR