Saturday, July 31, 2010

XIE XIE NI ET MERCI BEAUCOUP

Salam

Ye. Kombinasi 2 bahasa disitu. Terus ke point utama.

Aku ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada kalian-mostly para bloggers, silent readers yang sentiasa membaca entry2 aku ni.

Sesuatu yang agak mengejutkan bila semua entry bulan ini (Julai) mendominasi page favorite. Tengok pic bawah ni:)


Jarang sebenarnya entry dalam satu2 bulan tu akan menduduki carta "top entry" ni.

So, dikesempatan ini, aku nak mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih atas pembacaan korang.Tanpa kalian, blog ini tak hidup rasanya. Ye lah.Kita tulis, mesti kena ada pembaca. Mana ada org tulis, tak mahu ceritanya di baca, kan? Make sure ingat balik nawaitu korang berblogging dulu. Apa motif anda berblogging? Kalau kata: mahu berkongsi cerita--most probably memang untuk dibaca:)

Jika ada yang terasa dengan sebarang penulisan dalam blog ini, aku nak minta maaf banyak2 sangat. Ye lah. Mana tau kut2 hati tergores ke. Kalau gores dan menang takpe lagi. Ni gores punya gores, terluka daa. Ye lah, bulan Ramadhan dah nak dekat. So minta maaf sebelum terlewat. Kita harus mulakan bulan mulia itu dengan diri dan hati yang suci bersih:)

Teruskan pembacaan kalian untuk entry Ogos plak. Ada slot baru ok:) Aku nak main masak-masak plak.muahahahahahahahha

FaizalSulaiman:--)Harini ada induksi students sem 1&2. Pax. Niat nak ke Pesta Buku masih terawang2 macam lalang sekrang ni...

12 comments:

Pencacai Alim said...

hang memang tip top..aku salah sorang pengikut setia hang..hakhak

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim---)muahahahaha..thanks bro:)

Sly Nolan said...

woot~ ape ade hal bro :)

Faz Nandra said...

n_n hehe.. daku pon minta maaf kalau ada salah ye dato faizal=)
erk.... ngehhe

beluncas said...

aku baru blog balik hihii

FaizalSulaiman said...

Sly Nolan----)hehehe tak de apa2 bro.bz ko kebelakangan neh?hihi

FaizalSulaiman said...

Faz Nandra --)baik datin Faz:)

FaizalSulaiman said...

beluncas ---)yeshh sudah singgah!

Sly Nolan said...

bz la jugak~ tapi tape. ader mase bleh lawat :)

mR.sYaH said...

sebab entri best tulah yg ramai singgah.. tahniah! :)

hanisah hassan said...

best ooo pesta buku jumpa kak yati...

NUke_Rude said...

wah! tahniah. bagus la. tu mnunjukkan pnulisan ko tu di amik perhatian :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR