Friday, July 02, 2010

JIWA RETRO

Salam;

Aku muda lagi okay. Stok mudalah untuk dijadikan model majalah Remaja. Hahahaha..berangan tanak kalah. Model! Haaptuih!

Muda2 ni ada berkaitan dengan tajuk entry harini. Retro. Semua orang tau Sinar FM kan? Layan jugalah stesen radio best tu. Siapa cakap tak best? Sesekali kalau nak mood retro, silalah dengar Sinar FM pagi2.

Dah macam tukang iklan la plak!

Macam aku sendiri, aku takdelah teruja mana bila mendengar Sinar FM. Lagu2 retro zaman2 Adam Ahmad, Uji Rashid, Azlina Aziz, Ibno Riza memang jadik fevret masa sekolah menengah tahun 1998-2002 dulu.

Kegilaan tu tak berenti setakat tu. Zaman universiti plak aku dgr lagu2 yang sumpah kalau orang lain dgr mesti muntah2.

Salah ke jiwa muda dan kacak hensem bergaya ini meminati retro? Salah ke??(sambil nangis2 pura2 sedih)lalalalalala..

Ini antara lagu2 yg aku kerap dengar masa zaman Uni dulu. Tolong muntah di dalam tandas okay.Layout blog I baru je tukar!haha

Gaya Zakry: Derita Hati Ku Tanggung Sendiri. Sore dia..Omigodddd..Nak sainnnn!!!



Dato Khadijah Ibrahim: Shedappppp


Sohaimi Meor Hassan: Ada part kathy disebutkan dlm lagu neh.Huhuhu Sore dia mcm Brorey Marantika laa



Salamiah Hassan: Lagu fevret I okay!haha


Kombo best: Azlan Abu Hassan ngn Azlina Aziz


Aku dan kenangan..huhu

7 comments:

'AQILAH said...

wow faizal...cayelah kau dengar lagu retro..aish..aku bukak sinar dgr lagu rock kapak je..hee

LadyWaleane said...

haha.. mmg kau jiwa retro bro...! tabek springggg.. ;p

FaizalSulaiman said...

'AQILAH ---)hahaha..biasalah aku.weh rock kapak pon aku dgr hapa?hehe

FaizalSulaiman said...

LadyWaleane ---)ya ya..sila tabik skunk!haha

AISHA SAAD said...

AKU SUKA JUGAKK!
TAPI ADA2 LAGU JEKK, CERTAIN2 LAGU TUH SAKET TELINGA DENN!

FaizalSulaiman said...

AISHA SAAD---)lagu2 ni soothing sgt2;)

NUke_Rude said...

tak salah retro la weh....



sesuai je ngan ko tu. hahaha. btw. lagu dlu2 sedap ape...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR