Saturday, July 17, 2010

JANGAN BERIYA-IYA. NANTI MERANA

Fuhh tajuk entry.

Hehe

Pesanan pagi Sabtu yg mulia ni:

Kalau kau suka kat seseorang itu. Suka gila lah katakan. Hampir setiap malam call, mesej atau YM sehingga kau boleh angau, pesanan aku, satu lah..

Jangan biar diri merana bila si dia cakap “kita sebenarnya kawan saja”

Jangan expect lebih2 dengan hubungan seperti ini. Tak tentu hala saja anginnya.

Jangan beriya nak tunggu si dia call atau mesej. Entah dia ingat kat kau ke tak?

Some more, buat apa fikir orang yang tak kisahkan tentang kita, padahal kita bersungguh-sungguh ingatkan dia?

Tak ke membazio namanya tu?

Ini pesanan bukan untuk diri sendiri juga, tapi buat kalian-kalian di luar sana yg seumpama menanti buah yg tak jatuh. Kalau kau tunggu durian gugur tu ada gakla pekdahnya, yob! Bleh wat serawa, bagi aku semangkuk. Nyum..nyum!

FaizalSulaiman:---)Susah2 lupakan saja…

P/S:memikio macamne nak bagi naik traffic Alexis aku yang semakin lama semakin menjunam-junam jatuhnya. Ohhh aku paling takut owh Alexis aku ni jatuh, which means samada entry aku tak menarik, aku suka merapu meraban @ aku dah jarang merayap-rayap ke blog lain.Walaweiiii


Psstt: Esok aku mencabar lagi diri ini dan korang sebagai pembaca dengan kisah cinta Elfie dan Palemo yang berliku-liku.hehe.. Jangan lupa membaca BIARKAN AWAN ITU BEWARNA MERAH JAMBU :), Ahad jam 8 pagi:) Sila like..kalau suka:):) har har har

11 comments:

Parkcheek Chun Li said...

aku sgt setuju....

FaizalSulaiman said...

Parkcheek Chun Li --)tau takpe. penat dah la buat benda2 mcm neh(erkk macam aku pulak yg terkena)hehehe

Miss Kira said...

botol2..
lebih baik lupakan aja
walaupun susah..
buang karen n buang masa aja
haish..

yayahidayah said...

yup plez jgn berharap!
adeh sadis jew...

FaizalSulaiman said...

Miss Kira ---) tu lah kan.kita ni ye ye fikirkan dia.dia langsung tak fikirkan kita..err macam tu la sikit lebih kurang.

Thanks Miss Kira for dropping by!

FaizalSulaiman said...

yayahidayah ---)hahaha memang sadis pun.tp cuba untuk menjadik tidak sadis skunk.

apa leh buat...

thnaks Yayah for dropping by!

@jura said...

yap..setuju sgt!bt ape mhrpkn buah x jtuh..iye2 kita syg dia..ingt kt dia tp dia wat duno aje kt kite..baik blah je klu dpt org mcm tu kn!

FaizalSulaiman said...

@jura ---)yeahhh!!!(bleh tak nak "like" komen u neh)haha

yg penting hati kena kering la kalau nak buat macam tu.kdg2 kita ni sayangnya je melebih.hihihi

Thanks jura for dropping by;)

'AQILAH said...

sedih bila orang kita suka tak beri respond..

FaizalSulaiman said...

'AQILAH ---)tulah kan.kita ni tertunggu tunggu lah kan.langsung tak bg respon..huhu

iyllienaz said...

setujuuu sangattt..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR