Monday, July 19, 2010

TANYA: DOMAIN DOT COM DAN BBF TAG DARI PAKCIK YANG HENSEM


Salam.

Pakar computer/HTML sila jawab bole?

Lately ni..(tatau lak korang) aku makin sukar nak buka website yg ada dot com. Asal buka je mesti "Network Timeout" aka Too Long Too Response.

Siapa2 boleh terangkan pada aku tak?

Ke internet aku yg lampi, slow gila sampai tak boleh bukak ek?

Keduanya, aku dianugerahkan (ceh ayat tak bole bla) ...diberikan tag Best Blog Friend dari blogger Parkcheek Chun Li. Sikit la description aku citerkan macam ne aku kenal pakcik hensem yang sengal ni.hahaha.Ko jangan marah pakcik.lalalala

Aku kenal pakcik, macam blogger lain thru blogging then berjumpa 1st time masa sama2 belajar di Kampus Puncak Alam. Lama2 kenal, pakcik ni boleh tahan gilanya.hahaha.

Apa2 pun harap2 persahabatan kita kekal hendaknya ya pakcik. Semangat blogging ko pon dah semakin menebal macam buku teks Nutrition aku ni!.ha ha ha. Harap2 berkekalan:) Blog pon makin cantik:)

Thanks for the..i can say tag dari kamu. Mana tau esok lusa, ko bagi aku cheesecake ker?
BK 1! :):):)

Cumil kan? Macam pakcik masa umur dia tujuh tahun.lala


FaizalSulaiman:--)Farcir 36 akan disiarkan malam ini jam 8. Terima kasih kerana membaca Biarkan Awan Berwarna Merah Jambu siaran semalam. Alhamdulilah review positif! Ada idea lain genre apa lagi yg aku nak cuba yer? Terima kasih membaca cerita orang gila itu:)Korang gila tak?muahahaha

10 comments:

Pencacai Alim said...

gua pun dapat..terharu giler..gua mau bt knduri kesyukuran..jmput dtg..ahaks!!

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim---)tulah.meh kita sama2 wat kenduri.kat umah pakcik la.dia kan tengah cat umah dia.lalalala

Parkcheek Chun Li said...

BK tetap pakcik nak OK...

FaizalSulaiman said...

Parkcheek Chun Li ---)hehehehe. besau OK nya tuh.lalalalala

hanisah hassan said...

Uhhh...ingatkan daku sorang yang mengalami masalah dengan Dot.Com . Rupanya hang pun sama eik...Nak naik sepanduk ni....

FaizalSulaiman said...

hanisah hassan--)ya kak.dah beberapa hari takle mnak buka web yg ada dot com ni.huhuhu:) maybe internet kut kak.internet slow kut:)

Mr.Homosapiensz said...

sesetngh website je kot...huhu

iyllienaz said...

haha..nasib tak gila baca cerita awan tu..jangan ngan penulis2 sekali gila dah la..haha

FaizalSulaiman said...

Mr.Homosapiensz ---)rasanya lah mal.sebab memang payah gila nak masuk yg domainnya dot com tu

FaizalSulaiman said...

iyllienaz ---)thanks so much illie:)
hahaha..penulisnya ni yang hampir gila bila menulisnya.hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR