Thursday, November 18, 2010

KRITIKAL FORMSPRING


Screen shot page formspring...



Salam:)

Masih beraya ker?

Aku tak tahu samada aku yang ketinggalan zaman sebab masih memperkatakan tentang magisnya penggunaan aplikasi sosial Formspring.

Tipikal lah.

Bila munculnya satu yang baru (especially talk of the town), orang keliling akan sibuk memperkatakannya.

Buat yang masih belum tahu, aplikasi formspring ni tujuannya adalah untuk bertanya soalan. Kau tanyalah soalan apa2 kepada user formspring tu. Kau tak de akaun? Senang aja bha. Kau tanya dia sebagai anon.

Walaupun soalan Anon ni macam puaka kadang2. Tapi aku jawab jugak. Aku dah dapat satu.

Faham? Kalau faham, angguk!

Tapi, sebelum aku melanjutkan penulisan fasal aplikasi ni, aku minta maaf banyak2 kalau2 followers formspring aku merasa annoying ngan soalan yang ditanya. Dah tujuannya nak bertanya, aku tanyalah.

he he he

Banyak jawapan formspring dari beberapa followers yang sangat bagus dan pintar. Oh my..love asking questions. Lebih2 yang berbaur pemikiran kritikal ni.

You see, ada sesetengah jawapan yang diberi kedengaran cliche, tapi sesetengahnya lagi...prove me wrong, instantly.

Few questions with a brilliant answers

Q=How much do you agree with this: "Not all of our friends are kind. They offering their help coz some ulterior motive they wanted frm us, nosy rather than caring plus like to dig some dirt"

A= I still believe that humanity still exists in our world. Yes, maybe some of 'em want some kind of reciprocal favor from their help, but i do believe there are some people who help for the sake of humanity



Q=Have u tired of being nice to people?why?

A= Tak pernah penat untuk bebaik dengan org lain...


Q=People deserve a second chance? Agree? Why?

A= Agree.. nyawa belum terpisah dari jasad, selagi itu lah peluang terbuka lebar..


Q= 3 things you should do before die

A= Amal jariah bebanyak, didik anak yg soleh2 dan tinggalkan ilmu yg bermanfaat utk semua org



Cukuplah empat je. Nak tanya, klik kat link bawah atau korang terus je tanya kat box formsprin sebelah kanan:)

Tapi kebanyakan jawapan yg diberi menerusi soalan yang ditanya, memang bijak. Aku suka membacanya.

Yang tak menjawab soalan pun ada.hak hak hak

So sapa2 nak ber-formspring dengan aku, klik sini FORMSPRING SAYA

Tanyalah apa saja. Lately ni kerap betul dapat soalan dari gay mabuk mana ntah. Nak jawab pun seriau suam-suam kuku, kau!

Tapi aku rileks sudahh

Jawab ajela...

Terlepas membaca bingkisan istimewa 'Adha'. Klik sini untuk meneruskan pembacaan:)

26 comments:

Pencacai Alim said...

aku nk tny ko macam2 nanti..hakhakhak

Nazz@Purple said...

dh lama tau pasal ni..tp malas nak try..sebab naz malas nak menjawap..huhuhu

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim ---)tanyala...tanyala...
hehehe

ps: ko ada ke?sila folow:P

FaizalSulaiman said...

Nazz@Purple ---)hak hak hak...ada ke camtuh.hihihi

Paan Ovrtd said...

Formspring ni bagus sebenarnya, sebab dia macam satu reflection of one self.

FS = FormSpring / Faizal Sulaiman?

:P

shahirahkhairudin said...

banyak lagi soalan ai tak jawab.. jangan potong markah la encik faizal.. carry mark dah la rendah.. ngee..

FaizalSulaiman said...

Paan Ovrtd ---)hahahaha..paan nak tau, ada org make fun of my name:

FS::Fuck Shit.LOL

hahahaha

FaizalSulaiman said...

shahirahkhairudin ---) i potong..i potong..hehehe 1 soalan 5 markah:PP

Mr.Ix said...

biasanya aku jawab soalan ikut mood jer...kalau malas nk jawab aku delete....hahhaha..jahat2....

FaizalSulaiman said...

Mr.Ix---)perghh mesti soalan aku ko delete.ahahahaha

PMOfficial said...

i still know what you answer last summer...gtuuu...hahahhaaa

tengkorakemas said...

alamak bro, aku takde formspring lagi..apa soalan yg anon tanya tu?

FaizalSulaiman said...

PMOfficial---) hak hak hak..diam! aku stapler mulut ko kang.hahahaha

FaizalSulaiman said...

tengkorakemas---)soalan fanas...sangat fffffaaaanaass hahahahahahahahaha..

try la tanye aku.hikhikhik

Muhamad Zaki Zafir said...

kdg2 ksian aku tgk owner fs yg prmpuan mngamuk2 di blog bila org tnye soalan kt fs: are u still virgin?

FaizalSulaiman said...

Muhamad Zaki Zafir---)tau takpe.soalan kadang2 takle nak expect.suka2 tanya..

ps:ko takde FS?

Pejuang Kesenian Extreme said...

Macam kenal se sesetengah jawapan tu..hihi

epol said...

blog n formspring agak berkubur seketika..fb je yang idop..kah3

FaizalSulaiman said...

Pejuang Kesenian Extreme ---) ni soalan ke apa?ko tanya dalam formspring ek?hahahahaha

buat2 tanya plak:P

FaizalSulaiman said...

epol---)hak hak hak

banyak dowh aku tanya kau:P

eqbalzack said...

perut buncit dah makan itu ini...hehe

apik pehe said...

hahaha..rajin ko menjawab soalan..da banyak sgt social network yg aku join..hahha..nk gak try formspring ni

hamzah ian said...

formspring best woo

FaizalSulaiman said...

eqbalzack ---)senam senam kurus balik bang eq.hak hak hak

FaizalSulaiman said...

apik pehe---)try la boh.pahtu deme tanya aku soalang deh.hehehe

FaizalSulaiman said...

hamzah ian ---)wohhh jom main tanya-tanya.hak hak hak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR