Wednesday, November 03, 2010

TV GILA


Salam.
Hi peeps.

Lama aku tak guna ayat baris nombor dua tu.
Kedengaran adorable tak?

Jadah kau adorable. he he he

Entry kalini nak bercerita tentang kegilaan menonton siri Mad TV terbitan FOX siaran USA.

Alah kau orang boleh google benda percuma ni di YT(YouTube)

Sumpah gila lawak okay.

Tapi tataula kalau korang pernah menonton @ tahu lagu2 yang dah diparodikan.

Mad TV adalah koleksi2 persembahan parody artis2 Hollywood macam Britney Spears, Christina Aguilera, Siri Desperate Housewives, Lost, Kumpulan Destiny’s Child dan filem Dreamgirls. And banyak lagi dowh!

Cuba tengok performance parody Mariah Carey dan Whitney Houston “Not Insane”. V-Clip base on MC punya lagu 'Through the Rain',tapi ada watak Whitney.



Suka pelakon watak Whiteny tu sebut perkataan “Its not like that Bobbayyyyy”

Sebijik Whitney Houston. LOLZZ

Persembahan parody Destiny’s Child ni pun gabak sakit perut aku. Karakter nak explore Beyonce tu memang jadiklah!



Ini plak parody VClip Britney Spears, I am not A Girl, Not Yet A Woman menerusi filem Crossroads.

Gila ‘gersang’ Britney nih! hahahaha



Ada masa kang kau orang pi la tangok kat YT tu.Ini yang aku suggest je. Memamg buat aku ketawa terbahak:)

Hiburan pagi:)hehehe

16 comments:

Paan Ovrtd said...

HoH! Ini layan ni! My all time favorite adalah parody Deal or No Deal dengan Black Woman Interview. Serious! They've made my days!

FaizalSulaiman said...

Paan Ovrtd---)hahahaha..yg ini memang kelakar gila..senak perut layan

Lelaki Ini said...

huhuh...
xpnah tgk..
nanti2 ak tgk ek!

FaizalSulaiman said...

Lelaki Ini---)ha silakanlah tengok.best woo

Pencacai Alim said...

hahahahaha..tergugat iman dow

tengkorakemas said...

haha lawak bro, aku baru tau ni

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim ---)hahahahahaha...sila tergugat,hehehehe

FaizalSulaiman said...

tengkorakemas ---)hahaha..memang lawak.first time aku tengok terus gelak macam kena sawan.hehehe

epol said...

mad tv nie dah lama..byk sal parody..mmg layan la lawak dia..tp skang da lama tak tgk..hehe

*MAD pon ada dalam magazine jugak kalo x silap

FaizalSulaiman said...

epol--)oo yaka..
tapi memang lawak la mad tv ni.gelak tak ingat dunia.

apik pehe said...

aaa...aku xleh tgk yutube..tenet sini block..huhuh

PMOfficial said...

haha....mmg burok mad tv

Muhamad Zaki Zafir said...

aku baru tau ni..nnti aku tgk. ;)

FaizalSulaiman said...

apik pehe ---)rugi deme deh!hehehehe


gelak jahat:P

FaizalSulaiman said...

PMOfficial ---)layanlah,kelakar dowh

he he

FaizalSulaiman said...

Muhamad Zaki Zafir---)tengok zaki,,lawak habesss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR