Tuesday, December 22, 2009

CONTESTO de LOUR


1st time aku join contest!. Jom tgk gambar yg ada caption ni okies:-)

p/s--)gambar diambil kat tingkat lapan sebelum masuk kelas.hehehe.Lokasi di UiTM Puncak Alam:-P

8 comments:

NUke_Rude said...

hahaha.. kau pun di invite gak eh? hahahaha.. sama la.

nti la aku join kontest ni. dpt topup kalau menang! huhu

iyllienaz said...

erk..xpnah smpai lagi uitm puncak alam ni..

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude--)haha..nuke, ko try la.meh sama2 kita memeriahkan lagi kontes ini. (apsal bahasa aku skema smacam neh?)hehehe

FaizalSulaiman said...

iyllienaz --)hye ilyllie!!.
uitm puncak alam baru je buka sem lepas. sonok dok sana.environment tak tercemar. ada 3 kos kat sana include Health Science, Pharmacy ngn Office Management. 1 department; Foodservice Management (kos saya)hehe. Sem ni, budak Tourism akan pindah ke puncak alam.

P/s--)rindunya ngan puncak alam. hijau sangat...

bEEdLE d' bARd said...

ku kenal gambar ni.. =)

FaizalSulaiman said...

bEEdLE d' bARd--)aha musti la ko kenal.tak lama lagi ko balik ke sana.hahaha..weih rindu la puncak alam. aku rindu nak makan eskrim kat booth kaler ungu (watso-ever color lah), yg kat kafe Rafflesia tuh.hahaha

'AQILAH said...

aku suka gamba kau. cantik ...

FaizalSulaiman said...

'AQILAH --)hehe..thank you:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR