Monday, December 07, 2009

KENALI KELUARGA BOLEN

Sapa lak The Bolens nih? Well, mereka bukan sepupu sepapat-ikan sepat dengan The Cullens tu yek. Jom aku perkenalkan. Meet The Bolens!!!!!!

Nick Bolen
Ketua keluarga Bolen yg baru berpindah bersama keluarganya. Keluarga yg mempunyai sejarah hitam dan sering berpindah randah. Mempunyai skandal dengan anak jirannya.

Angie Bolen
Boleh dikata sbg seorang kaki hasut yg brilliant dan mempunyai satu parut hodoh di kawasan pinggang beliau
Parut hodoh Mrs. Bolen

Danny Bolen
Anak lelaki keluarga Bolen yg sangat jambu!. Seyesh jambu. Tapi jangan kau terpedaya dengan kejambuan dan keinnocence-nan beliau. Berumur 19 tahun dan disyaki jiran2 tetangganya kerana menyerang seorang anak jirannya yg juga merupakan skandel bapanya. Terlepas cakap dengan seorang nurse yg nama sebenar beliau adalah Tyler.

Are you wonders?.

Ini adalah sebahagian dari cebisan misteri Surirumah Terdesak aka Desperate Housewives musim ke 6. Sebelum ni, aku ada post entry berkaitan dengan promo haramjadah-bundle cost DH6 & sangat tidak sangka musim ke6 ni lebih best jika dibandingkan dengan musim 5.

Furthermore, aku sendiri tak pasti kenapa aku bleh addicted dengan siri ni berbanding dengan siri2 lain yg lebih best cam True Blood, Gossip Girl, Pushing Daisy maupun Ugly Betty. Maybe disebabkan storylinenye yang sangat cantik dan kacak, maka aku terpaut seperti orang yg jatuh cinta.ahahaha..

Well, DH6 akan bersiaran di 8TV bermula tahun depan. Here some hints and clues:-
1)Mike Delfino's bride would be Susan Mayer. Katherine Mayfair will become sort of breakdown. Kesian kat Katherine..

2)Ana Solis (Carlos's niece) cuba menggoda tukang kebun Gabriell iaitu John Rowland. Gaby tak senang duduk.hehehe

3) Susan's daughter, Julie Mayer ada skandel dgn Nick Bolen dan Julie diserang (to be exact, she has been strangled). The Bolens family can be possible suspects including Orsan Hodge and Katherine Mayfair.

4) Lynette Scavo disyaki hamil twins and her friendship between Gaby is on the rocks!!

5)Bree still ada skandel dengan Karl Mayer (ex hubby Susan) dan Angie Bolen discover it!

6)Episod 10 (Boom Cruch) merupakan episod disaster bagi siri ini. Episod yg menceritakan tentang sebuah kapal terbang terhempas di Wisteria Lane. 3 characters terbunuh. Seorang merupakan penumpang kapal, dua org lagi merupakan penduduk Wisteria Lane dimana salah seorangnya merupakan karakter favorite DH sejak musim 1!

NotaKakiFaizal--)Never Underestimate a Housewife!

6 comments:

°šYąňáĐyą° said...

nice entry

FaizalSulaiman said...

°šYąňáĐyą° --)tengkiu!kamu follow ka DH?hehehe.

'AQILAH said...

family baru ea? tengok cilok2...kadang2 tengok, kadang2 tak...hee

FaizalSulaiman said...

'AQILAH --yep..new family with a lot of secrets!

hans said...

hahah
xminat DH

FaizalSulaiman said...

hans--)haha..bro, kalu ko layan kan, sure kau akan addict mcm aku.hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR