Sunday, December 13, 2009

TERBARU YANG AKU SENDIRI TIDAK RANCANG


Okay..Terus pada point

Pada mulanya, memang aku plan untuk tutup je akaun blog novel ku itu. Untuk pengetahuan yg tidak tahu, blog novel aku tu sudah masuk ke musim ke2. Seperti yang aku rancangkan, ianya ada 3 bahagian. Tetapi dipertengahan siri musim ke 2, satu poll di jalankan, tetapi tak ada followers yang willing to vote. So..sebagai solusi (aiyak..solution), aku padam blog tu sebab takde progression langsung lebih2 lagi bilangan komentator.

Motif la kan, nak publish, pastuh takde orang baca.ngeeeee..

Tapi tengah dok melayan FB, sorang member YM mesej dan minta alamat blog novel. Since dia mang nak baca, so aku restore semula. Fuh..nasib leh restore oiii...Thanks blogger.

So, aku da add up beberapa features, selain penambahan mini series 7Hari yg sangat sedih ratingnya di blog ini (hahahaha..simpatinya aku nih). So, sebagai permulaaan, mini series 7 episodes itu akan diletakkan di dalam page tersebut. Kurang2 adala updates kan?

Jadi, bagi mereka yg ketinggalan atau nak mengikuti mini siri tersebut, klik SINI
Jangan memalu nak komen ya!
Massive changes akan berlaku selapas je siri 7episod itu tamat okey!

NotaKakiFaizal--)Suka menulis..

4 comments:

Tunjuk Bintang said...

emph..... nak air rozel leh x?

hans said...

hahaha
ada juga peminat
lain kali simpan sudah

FaizalSulaiman said...

Tunjuk Bintang--)motif?datang umah la.aku serve lagi.hahahaha

FaizalSulaiman said...

hans --)hahaha..takpe..sharing is caring apa.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR