Wednesday, December 30, 2009

KOSONG BERGANTUNG

Gigi bongsu sebelah kanan aku dengan rasminya mula merasa sakit. Belum lagi rasmi sakit sampai aku tak boleh tak boleh tidor. Tapi sumpah. Lepas dapat payment yg 1st ni, konfirm aku kena wat minor sugical apa kejadah sebelum worst thing happen @ paling tidak tidur malamku tidak terganggu dengan bisa haram jadah yg buat aku menyumpah seranah dari beristighfar panjang. Bukankah istighfar sewaktu sakit itu kifarah dosa2?.

Harini jiwa sangat kosong. Tatau la kenapa. Bosan?. Mungkin. Writer's block?. Boleh jadik. Otak tepu?. Berkemungkinan besar. Angau?. Oh tidak.

Jadi sambil menunggu bulan terakhir 2009 melabuhkan tirainya, aku bertolak fikir tentang masa lampau yg sudah ditinggalkan, masa sekarang yang akan berlalu beberapa jam lagi dan masa depan yang misterinya bakal ditempuhi tanpa hujung yg entah bila akhirnya.

Masa muda remaja, peluang, harapan, nasib, tuah yang terlipat dalam lembaran sejarah...

Dan menjelangnya satu usia matang 2010 depan, aku harus menempuhinya dengan berani.

Bagaimana dengan korang?

NotaKakiFaizal----)Entry seperti orang hilang punca. Gila kentang serius!

Kenapa tiba2 aku dengar lagu Terlanjur Cinta (Pasha ft.Rossa), Menanti Cinta (KD) ngn Tuhan Beri Aku Cinta (Ayushita). Adakah fasa2 terdesak aku sudah bermula? LOOOOOOOOOOOL

Entry pertama Januari 2010 akan dimulakan dengan mini siri seram "Seru: Jalan Akhir: Episode 1", pada January 2nd, 2010, jam 8.00 am". Selamat Membaca!!!!

17 comments:

Frodo Baggins said...

muhahahahha fasa terdesak dah smapai stage mana tu bro?? happy new year!


>>_____<<

iyllienaz said...

haha..serius betol..angau kah??

FaizalSulaiman said...

Frodo Baggins ----)tahap dewa mata 1.hehehe..level tembak2 tak lepas lagi.hehehe

frodo, lamanya tak update?.mana hilang?

FaizalSulaiman said...

iyllienaz----)hahaha..ntah angau kat sapa la iyllie;-)

'AQILAH said...

aku kena sambung study...oh, macam tak percaya...~~

lagu lentok kau dengar? haha, ada petanda ke tuh...wewewew~~~

s a r a said...

ahaha like that 'terdesak' word...~

FaizalSulaiman said...

'AQILAH ---)bukan setakat petanda. bayang2 nya pon takde la wehhh.hahahahaha

FaizalSulaiman said...

s a r a----)semua terdesak skunk ni.hahahahahahah

cikmemy said...

hari gigi sedunia ke skrg ni.ramai org yg ak jmpe sakit gigi.pi klinik gigi.huhu..

eh,hepi new year ~

sHaH said...

bro..
sementara waktu ni, pe kata ko guna sensodyne..

elok tau..
aku sendri pon pakai..

bEEdLE d' bARd said...

gigi bongsu aku x tumbuh lagi..so aku adalah insan yg xckop gigi..huhu,...ku rela smp bila2 xckop gigi dr rasa sakit,...kehkeh...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

FS akan menyeru pembacanya pada 2010...awas semua! =D Happy New Year Faizal! =D

FaizalSulaiman said...

cikmemy---)entahla yer.saja je nak bagi aku panas hujung2 tahun ni.lalalala..hehehehe

happy new year gak cikmemy;-)

FaizalSulaiman said...

sHaH ---)tulah.tgk kat tv cam aku sungguh2 percaya tuh.hehehehe.

btw, thanks for a suggestion.:-)

FaizalSulaiman said...

bEEdLE d' bARd ----)tak acila camnih.hehehe

FaizalSulaiman said...

Blog Anuar Kamaruddin™----)yeahh!!
selamat membaca, Nuar! Happy New Year gak utk Nuar:-)

Tunjuk Bintang said...

x gosok gigi?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR