Tuesday, December 22, 2009

KEYWORD TERLAMPAU

Entry pendek sebab aku nak tanya pendapat korang semua.

Sure blog korang ada Nuffnag kan? Kita klik orang punya, orang klik kita punya. Masing2 ada motif meng-kilk iklan tuh. Adatla, sebab nuffnag pon kinda win-win situation. Well setakat ni, duit en nuffy aku masih belom mampu nak membeli barang2 mahal, hatta majalah Mangga sekalipun! LOL!. (Nak buat apa?tgk posing artis kat tepi kolam renang? LMAO!!!!)

Err..kalau makan sepinggan nasi ayam tu boleh la kot.Hahahaha.

The other day, aku pun membelek nuffnag, dengan menaruh harapan zaiton sameon agar duitku berganjak.hehe..pathetic sungguh!. Tengok punya tengok, nampaknya lom ada rezeki lagi duit tu nak pakai beli sebijik Viva.hahahahaha. Berangan!

Then, aku move to keywords section dan terpandang la HITS utk minggu lepas. 1 keywords yg betol2 buat aku gelak gila2!


(klik gambar untuk pembesaran)

*tertulis "beza main depan dan main belakang*

Motif??? (err..main apa, korang tafsirla sendri okeis)

Maybe
ada entry aku yang berbaur-baur kuning ni kot. Hehehehe. Kalau korang tak caya, korang chek sendiri en nuffy korang tuh okay dan bersiap sedia untuk bergelak ketawa...

NotaKakiFaizal--)Speechless..

18 comments:

sHaH said...

bro..
lets start clicking each other nuffnang..
ermm..
main belakang?
huuhuhu...

motip?

FaizalSulaiman said...

sHaH--)jum clik2.

hahahahaha..tafsirlah sendiri:-)

'AQILAH said...

huh tak de benda lain nak cari la tuh..hahahaha

FaizalSulaiman said...

'AQILAH--)ha ha..tau takpe!

bEEdLE d' bARd said...

aku baru start pakai nuffag smlm..sblm ni pkai advertlets, tp disebabkan duit lembap sgt naik, aku tukar la...huhu...nnt nak tgok gk la keyword2 nie..ngeee...

FaizalSulaiman said...

bEEdLE d' bARd--)cubalah cik bard.pasti berkesan!hehehe

FFButhaks said...

hamboi ko....hr tuh kat puncak xder la plak nak maen2 blkg nih...skunk ko dh grad...ko maen2 blkg eh???? hahahah

FaizalSulaiman said...

FFButhaks--)hahaha..siutnye statement.hahaha

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kahkahkah...PG13! =P

FaizalSulaiman said...

Blog Anuar Kamaruddin™--)warghh nuar!!! PG 13 sangat.hehehe

avid gunner said...

hahaha...gua paham...yg x paham buat2 paham udah...hehehe...

ezzati said...

dpn blakang...huhu

FaizalSulaiman said...

avid gunner --)perhh..sib baik lu cepat pikap seh.hehehe

FaizalSulaiman said...

ezzati--)fantasi org yg cari ni mang sangat tinggi:-p

hans said...

hahaha
aku blogwalking dan sehari dua nih kecoh pasal ada orang yang buat blog nuffnagrangers la apa la
tujuan dia kumpul ramai2 n click sesama sendiri
gila betul tamak
haha
suruh click dkt blog sendiri sudah
nih sampai buat blog asing untuk tujuan tu
xfaham aku
haha

FaizalSulaiman said...

hans --)warghhh!!! ada ke hans? gila la kalu camtu nak kumpul duit la agaknya.hehehehe

NUke_Rude said...

kira ok la tu.. ade org pnh search "abangku maknyah" & "main dgn abang dan adik" pastu bole plak masuk kat blog aku kan??

what the hell? huhuhu

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude --)hahaha..ada ke weh?gila la yg carik tu.moralnya kalu nak hits naik, bubuh X rated keywords.hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR