Monday, October 11, 2010

KERJA GILA

Poster pertama, dibuat pada tahun 2006.

Salam

Entry semalam dihasilkan sebanyak 25 edisi. Satu kerja gila buat benda bersambung-sambung seharian.

Bukan apa, tergerak nak buat post2 istimewa tergabak 24 jam semalam. Maklumlah bukan senang nak dapat tarikh lawa macam 10-10-10 semalam.

Ada masa, bacalah ya. Kalau benar-benar banyak masa. KLIK SINI

Dependes pada orang kut sebenanrnya. Ada yang menyambut 10-10-10 dengan keadaan paling 'paiseh' dalam dunia ataupun dilalui dengan biasa oleh sesetengah individu.

Poster teaser sekuel ke 2, dibuat pada tahun 2009


Ramai jugak mengabdikan diri dengan menjadikan tarikh semalam sebagai occasion paling diingati, aku rasa korang tahu kan occasion apa.

Walau apa-pun, berita tentang kemalangan ngeri membabitkan 14 maut semalam really caught my ears. Melalui pembacaan di beberapa blog, its horrible!

Apa2 pun kita sedekahkan AlFatihah kepada mangsa.

Kita kembali dengan kegilaan entry semalam.

Jujur aku katakan, ianya menggunakan 'autopost'. Makna kata, aku dah susun siap2, schedule awal2 25 entry semalam supaya dapat dibaca selang sejam.

Quite a positive review walaupun cerita Oktober 7 itu sudahpun disiarkan setahun lalu di blog novel online yang dah ditutup sekarang. Penyiaran tahun lalu, Alhamdulilah mendapat respon positif dimana ianya disambung pada sekuel ke dua dan ketiga (tak disiarkan).

Sekuel ke tiga

Cukuplah kut sekali ni aku buat. Kalau ada masa terluang kang, aku buat balik kegilaan lain.

Capiche!

FaizalSulaiman:--)Farcir 56, disiar malam ini:)

8 comments:

mR.sYaH said...

10.10.10
disambut biasa seperti hari2 biasa..

Klu ada masa nk baca.. Cerita 2 mcm menarik.. Thrillerkn..

FaizalSulaiman said...

mR.sYaH ---)yuppppp thriller:)

tengkorakemas said...

poster novel ke ni?hasil tulisan bro?

FaizalSulaiman said...

tengkorakemas --)yup..poster utk ketiga2 novel ni dan hasil tulisan saya:)

ada masa, baca lah.klik kat link tu ye:)

thanks singgah!

Mr.Ix said...

x abadikan pn tarikh 10-10-10 tu.....huhuhu

salute la ko...hehe

FaizalSulaiman said...

Mr.Ix --)thanks mal..ko ada hal ye semalam?ikan kena makan..saba byk2 k

hamzah ian said...

poster.. waaa

FaizalSulaiman said...

hamzah ian ---)ehehehehee..ada masa baca la bro!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR