Saturday, October 09, 2010

SEPULUH SEPULUH SEPULUH


Syawal Terakhir.

Mula2 sekali, aku nak minta maaf banyak2, sebab tak sempat buat blogwalking, blogjogging, bloghoppink, apa2 jadah lagilah kat link2 yang datang merayap kat blog aku neh--through shoutbox!

Thanks so damn very much though!!

Nak ambil kasih sayang aku neh!he he he..

Esok cuti, insyaAllah aku datang merayap ke link2 tu semula.

Situasi kerja semakin sibuk. Harini ada seminar untuk students, Malam tadi ada Majlis Pra Graduan untuk students, so sebagai lecturer bertanggungjawab (aicehhh) kenalah datang menyerikan majlis. Oklah dapat goodies bag with all assortments dalam beg tu.

Suka..suka

At least sokong event student, ye tak?

Fuhh..punya panjanglah intro!

Apa2 pun nantikan esok, selama kurang lebih dua puluh empat jam, satu siri istimewa Oktober akan disiarkan dari jam 12 am (10.10.10) sehingga 12 am (11.10.10)

Apa dia?

Nantikan esok!

Harap kalian tak muntah membacanya!

FaizalSulaiman:---)Mencari waktu sesuai menyudahkan alkisah Write Cup genre kerohanian! Eh macam nak tengok filem Muallaf:)

14 comments:

Paan Ovrtd said...

I suggest you to watch Muallaf straight away!

"Give me chastity but not yet" - St Augustine

Faz Nandra said...

^-^ 10/10/10... hehe bufday adik faz.. yayay.. wahh siri 24 jam tu.. hohoho.. banyaknya... =)

mr.syazwan said...

MPG wan ari rabu ni!

haha

Pencacai Alim said...

samala kita bro

Kuwe said...

kawe skali das jah belako. time nulis entry baru, time tu la baco blog saim saim.

baso jenis internet payoh. haha. jenis ym ngejah tino baru tok payoh.

FaizalSulaiman said...

Paan Ovrtd--)yes i am going to buddy:)

FaizalSulaiman said...

Faz Nandra---)ye ke faz:)waaaa best tuh!bukan selalu nak dpaat tarikh ong macam ni..

FaizalSulaiman said...

mr.syazwan--)tema apa wan?

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim --)errr apa yg sama?misti ko bizi bersihkan rumah banyak sarang labah2 neh

FaizalSulaiman said...

Kuwe ---)time nulis tula baru buleh ideo.hahaa..adake idea, ideo?hahaha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

walaupun 101010 tu macam bagus aku layan tidur aje

FaizalSulaiman said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o---)tidur waktu cuti..seronok!

NUke_Rude said...

at the same time, 10/10/10 ni la banyak kenduri kawen!!!

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude---)yeahhhh senang nak ingat kut.pftttt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR