Wednesday, August 25, 2010

BAGI AKU, ENGKAU TELAH TIADA

Salam Ramadhan;)

Hari ni nak buat entry lain sikit. Harap Kalian suka la. Yelah..asik skema tegak je. Bosan kan?:) Aku ingat nak buat petarajahminda. Tapi bila apply paint..MashaAllah..Huduh! Lukis pon apatah lagi! huduh banga!. Jadi aku buat mana ada. Dengan grafik2 ni, lawa juga (perasan sendiri). Eksklusif buat korang la neh:)

Oh ya, nak dapatkan feeling, klik la kat lagu atas tu. Sikit tidak, feeling tu mesti ada.Wallaweiii!!!












Kalian rasa, apa yang kalian fikir?

Aku? Pendapat beginilah ya..

Lupakan saja. Buang karan fikirkan orang begini:) Tak elok nak bersedih atas sebab dia tak ingat kau. Mungkin dia tak kisah akan kau sekarang. Sakit ke..sihat ke..susah ke..senang ke..

Lebih baik, kita sayang dengan orang yg ikhlas suka kat kita saja. Kan lebih baik?..

Lagipun benda2 internet macam ni tak kekal lama.Ini baru kes ditinggalkan.Kalau kena tipu sampai beribu-ribu ringgit, tak ke naya. Fikirlah kalau nak berkawan dengan serius di internet. Aku tak menghalang. Tapi ingatlah batasnya. Bagi aku sekadar kawan cukuplah..

FaizalSulaiman:Jiweng la pulek:P piftttt

ps:Terima Kasih atas pembacaan Loro:Jilbab Episode 5: Terlepas? Klik sini

24 comments:

mR.sYaH said...

betul tu Fs.. buang masa je pk pasal 2.. bukannya kita dah kenal dlm2 org tu..

Nazz@Purple said...

berkawan di internet ni kene berhati-hati..dan jgn terlalu mudah mempercayai..

FaizalSulaiman said...

mR.sYaH ---)tau takpe.tp kdg2 cinta tu membutakan.ahaks!hehe

FaizalSulaiman said...

Nazz@Purple ---)setuju, nazz!!!

Abe Annahl said...

jiwang shangaatt nehhh!
hehehe

anything let me know ye

:)

miss u. awwww~
[kontroversi oke! hahaha]

hanisah hassan said...

jiwang karat lah.

'AQILAH said...

aaa faizal..aku pun tertanye2 mane mane dia hilang...hahahaha okla patut lupakan..

MissNera said...

salam incik FS yang budiman.. hahaha.. skema tak?


FS, gue idok nampak ngn jelas weh lukisan kamu itu... puas mengecil mata nih... :(

FaizalSulaiman said...

Abe Annahl ---)au au.hehehehehhee

wokey!!!

FaizalSulaiman said...

hanisah hassan ---)karat pun tak macam ni kan:)bwahahahaha

FaizalSulaiman said...

'AQILAH ---)takya tanya kut.hehehe..menyosakan saje

FaizalSulaiman said...

MissNera ---)sian nera.kena pakai kanta nehh

ezzati said...

xyah pk sgt..btul tu dr intenet ni kt xleh pecaya sgt..mcm2 org ada

FaizalSulaiman said...

ezzati ---)haaa tau takfe!:)

Pencacai Alim said...

mau ciplak ah buat entri canggini

avid gunner said...

call me old-fashioned, tapi gua still rasa jumpa mata depan mata lagi nostalgic drpd jumpa online..

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim ---)ngeng.hahahhahaha

silakan:P

FaizalSulaiman said...

avid gunner---)betul tu,jumpa lebih best.ori dan lebih tahu:)

jane said...

HADOI LAH...

cinta internet??nonsense..

FaizalSulaiman said...

jane ---)nonsense to some people, but heaven to some other people.hahaha..

manusia kan macam ragamnya:)

thanks singgah jane!

Faz Nandra said...

salam dato faizal^^, apakah?? hehe.. lama sangat tak buka fb dan blog ni.. waaahhh banyak ke yg daku tertinggal?? hehe..

~ lupakan je orang yang lupakan kita ye... =)

myra said...

salam..sy pernah kena mcm tu..then suddenly sy terjaga,apesal la bodoh sgt sy ni...next step sy buat...block everythg bout him n continue life..x bermakna kalu kt nk tggu dia...by the way ,we deserve someone much2 better than him...
enjoy ur life..meet someone in real..bukan di alam maya .... (>,<)

FaizalSulaiman said...

Faz Nandra ---)memang To Puan Faz.buang masa dan tenaga aja, dong! real life lagi seronok berbanding virtual neh:)

FaizalSulaiman said...

myra ---)thanks myra. memang pada mulanya kita akan jatuh cinta.yg tu for sure lah.next thing bila si dia lupakan, itu dah jadi the hardest part sebab msg tak reply bagai. yg penting cepat2 lupakan dan start a new life!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR